Δάκρυσε on air η δημοσιογράφος Λία Χρισταρά: Στεναχωρήθηκε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Κύπελλο - Έχασε στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό (βίντεο)

Ο αγώνας που στεναχώρησε τη Λία Χρισταρά ήταν ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου με 6-5 στα πέναλτι πέρασε ο Παναθηναϊκός στον τελικό

Ημιτελικός κυπέλλου με πολύ σασπένς και συγκίνηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Νικητής στα πέναλτι με 6-5 ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος, αλλά να βρίσκει απέναντί του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Ντραγκόφσκι που έπιασε τρία πέναλτι.

Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ στην Θεσσαλονίκη, Λία Χριστάρα δεν κατάφερε να κρύψει τη στεναχώριας της για τον αποκλεισμό της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου από το Κύπελλο Ελλάδας.

Η εκπομπή "Συνδέσεις" έβγαλε στον "αέρα" τη Λία Χριστάρα, η οποία εμφανίστηκε στεναχωρημένη και δακρυσμένη. "Η συγκίνηση της Λίας είναι από τον αέρα και το κρύο", σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ.

Ωστόσο η ρεπόρτερ από την Θεσσαλονίκη είπε: "Όχι, όχι, όχι... Είναι από τα χθεσινά η συγκίνησή μου, γιατί από την αγανάκτιση και από το σοκ, πέρασα στη συγκίνηση. Από αυτά που συνέβησαν χθες στο γήπεδο. Γιατί να το κρύψω; Να το πούμε να το ξεπεράσουμε. Ό,τι είχα να πω το είπα, ό,τι θέλει ας πει ο Κώστας τώρα", είπε, δίνοντας "πάσα" στον συνάδελφό της, Κώστα Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ