Έγκυος για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού (βίντεο)

Περίπου έναν χρόνο μετά τον ερχομό του γιου της

Έγκυος για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η πρώην παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της σχεδόν έναν χρόνο μετά τον ερχομό του Βλάσση (ο πρώτος της γιος).

Μαζί με τον σύζυγο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρέθηκε σε επίσημο event στο Green Park, (δική του ιδιοκτησία) και η Κωνσταντίνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

spiropoulou__1_

spiropoulou__4_

Πόζαρε με χαμόγελο φορώντας ένα μαύρο φόρεμα σε άλφα γραμμή που κάλυπτε την φουσκωμένη της κοιλιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και έχουν αποκτήσει ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Βλάσση.

Διαβάστε ακόμη: Βάφτιση γιού Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου - Το λευκό φόρεμα της τελετής & το ολόχρυσο της δεξίωσης -ποιες κυρίες έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2022, ενώ λίγο πιο πριν το Σεπτέμβριο του ίδου έτους ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Το «behind the scenes» βίντεο του γάμου τους

Στις 3 Ιανουαρίου 2023 γεννήθηκε ο γιος τους.

Με το καλό να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας της, θα ευχηθούμε εμείς!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ