Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στους Ιχθείς - Ασταθής επικοινωνία, περισσότερη αντίληψη με το ένστικτο & τη διαίσθηση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων το πρωί της Παρασκευής. Μετά από την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου που η επικοινωνία βασιζόταν περισσότερο στη λογική, ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς το ζώδιο της φαντασίας, του ονείρου, της διαίσθησης, του ιδεαλισμού. Ο Ερμής χάνει την πρακτικότητα του, αλλά κερδίζει σε δημιουργικές ιδέες και οι λύσεις μπορεί να βρεθούν με τους πιο απίθανους τρόπους. Σίγουρα όχι πάντως με την υπερανάλυση και τη νοητική κόπωση. Η ικανότητα μας να επικοινωνήσουμε γίνεται λίγο πιο ασταθής, ενώ πιο εύκολα αντιλαμβανόμαστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση ό,τι συμβαίνει παρά με τα λόγια. Εδώ ο Ερμής μας καλεί να δώσουμε σημασία στο πώς «νιώθουμε» όταν γινόμαστε αποδέκτες μιας πληροφορίας, παρά στην ερμηνεία της με λογική. Πολλές φορές η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς έχει το εφέ της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Μπορεί να ξεχνάμε λεπτομέρειες, μπορεί να καθυστερούμε στα ραντεβού μας, να νιώθουμε αποσυντονισμένοι ή μπερδεμένοι. Είναι ακόμη μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ψευδείς ειδήσεις, γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή στο τι πιστεύουμε. Κατά τα άλλα, σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό τα ξημερώματα και μετά τις 06:18 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 03:37 όταν θα περάσει στην Παρθένο. Όπως καταλαβαίνετε η μέρα είναι εξαιρετική για να κλείσουμε εκκρεμότητες, όχι όμως για νέα ξεκινήματα και σοβαρές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Εσωστρέφεια, μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας, να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργείτε κάπως μυστικά ή παρασκηνιακά, προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς μέχρι τις 09/03. Μιας και η πορεία του στους Ιχθύς συμπίπτει με το τέλος της γενέθλιας χρονιάς σας, ίσως κάνετε τους απολογισμούς σας ή δουλεύετε πάνω σε ένα επαγγελματικό πόνημα που θα βγει στην επιφάνεια λίγο αργότερα. Είναι μια περίοδος που σας απασχολεί το παρελθόν, φροντίστε όμως να μη φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Καλό είναι να εξετάζετε παλιές πράξεις ή παραλείψεις προκειμένου να βελτιώσετε τους χειρισμούς στο μέλλον. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη μοναξιά αυτές τις μέρες και, καθώς η επιρροή εκτείνεται σε όλη την περίοδο μέχρι τις 09/03, προσπαθήστε να μην απομονώνεστε από τους φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Σήμερα είναι μια θετική σχετικά μέρα με τη Σελήνη στον Λέοντα και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση με δημιουργικό τρόπο των στόχων και των επιθυμιών σας. Από τώρα και μέχρι τις 09/03 θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε πιο εύκολα με τους συνεργάτες σας, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας. Σημαντικές θα είναι και οι επαφές σας σε επαγγελματικό πλαίσιο. Όμως η πρώτη μέρα του Ερμή στους Ιχθύς δεν είναι και η πιο χαλαρή, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της μέρας από τα ξημερώματα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα παροδικό αποσυντονισμό στις ενέργειες σας ή μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι και να ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά σήμερα στους Ιχθύς στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Εστιάστε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον της δουλειάς σας! Σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας, αφού αυτά που «πρέπει» να κάνετε με αυτά που «θέλετε» να κάνετε απέχουν αρκετά. Σε κάθε περίπτωση θα είναι μια σημαντική μέρα για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες της δουλειάς και να μην τις αφήσετε για το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο κόντρα στο ζώδιο σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ