Βασιλιάς Κάρολος: Σε πολύ άσχημη κατάσταση η υγεία του – Ετοιμάζει το σχέδιο διαδοχής – Στο επίκεντρο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Εκτός «παιχνιδιού» ο Χάρι (φωτό & βίντεο)

"Κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι" λένε οι ειδικοί

Ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται πως έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζει τη διαδοχή του, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσιεύμα της βρετανικής Mirror.

Πριν από είκοσι μέρες έφτασε στα αυτιά μας η είδηση πως ο μονάρχης της Αγγλίας διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η ασθένεια του βασιλιά πιστεύεται ότι είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτό που φανταζόμαστε και μας λένε.

Κατά αυτόν τον τρόπο οδηγήθηκε ο βασιλιάς Κάρολος στον σχεδιασμό της διαδοχής του.

Ο σχεδιασμός αυτός επικεντρώνεται γύρω από τον πρωτότοκό γιο του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, σύμφωνα με τον royal expert και συγγραφέα Τομ Κουίν.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Mirror, ο Κουίν είπε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται «στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής», και «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι».

Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένος ο Βασιλιάς Κάρολος με την αγάπη του κόσμου: 7000 κάρτες έλαβε μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο – Ξεκαρδίστηκε με το σκυλάκι (φωτό & βίντεο)

Η δυσπιστία όπως είναι φυσικό προέκυψε μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι στα μέσα ενημέρωσης και τις επιθέσεις στη βασιλική οικογένεια στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Spare».

«Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα των 80 του πριν ο σχεδιασμός διαδοχής χρειαστεί να ξεκινήσει, αλλά στην πραγματικότητα τώρα έχει αρχίσει και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι πιστεύουμε αρχικά».

«Ο σχεδιασμός διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να είναι μέρος του για τον απλούστατο λόγο ότι αν αισθάνεται με οποιονδήποτε τρόπο περιφρονημένος ή δεν του δίνεται αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης». Ο Χάρι προκάλεσε σάλο όταν κυκλοφόρησε το "Spare" καθώς χτύπησε πολλά μέλη της οικογένειάς του», πρόσθεσε ο ειδήμων στα θέματα της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Τα σχόλια του Κουίν έρχονται εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Χάρι είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη βασιλική οικογένεια μετά τη διάγνωση του πατέρα του με καρκίνο.

Ο Δούκας του Σάσεξ επιβεβαίωσε ότι έχει προγραμματίσει κάποια ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εγγύς μέλλον, αφού πραγματοποίησε μια σύντομη επίσκεψη στον πατέρα του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Διαβάστε ακόμα: Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο: Η βασίλισσα Καμίλα εκπροσωπεί τον άρρωστο βασιλιά Κάρολο - Ποιοι θα παραστούν στο Κάστρο Γουίνδσορ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ