Πεθερός πυροβόλησε & σκότωσε τον γαμπρό του, πατέρα 3 παιδιών μπροστά στα μάτια του εγγονού - Το χρονικό του εγκλήματος (βίντεο)

Το έγκλημα έγινε στην Αγία Βαρβάρα με τον δράστη να ισχυρίζεται ότι κακοποιούσε την η κόρη τους, κάτι που διαψεύδει ο γιος του δράση. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπροστά στο φονικό ήταν το ένα από τα τρία του παιδιά

Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός πεθερού και γαμπρού έξω από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα όταν 69χρονος πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί καβγάς χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Ο 57χρονος ήταν γιατρός, ουρολόγος, είχε δύο παιδιά και η σύζυγός του την ώρα του φονικού ήταν στη Σπάρτη στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Δράστης και θύμα έμεναν στο διώροφο όλοι μαζί.

Στο ισόγειο ήταν ο πεθερός, στον 1ο όροφο η κόρη του με τον γαμπρό του και στον 2ο όροφο ο γιος του δράστη που είναι αστυνομικός και ειδοποίησε τις αρχές.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 57χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του, που μένει στον επάνω όροφος, να κατέβει στο σπίτι τους για να κρατήσει τα δύο από τα παιδιά, προκειμένου ο ίδιος να πάει κάπου με το τρίτο παιδί. «Κατέβα να κρατήσεις το παιδί γιατί έχω να πάω κάπου με το άλλο παιδί» φέρεται να του είπε ο 57χρονος.

Ο 69χρονος το έμαθε και τον περίμενε να γυρίσει. Όταν τον βρήκε στην είσοδο τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα και τον σκότωσε.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπροστά στο φονικό ήταν το ένα από τα τρία του παιδιά, αυτού που με το οποίο το θύμα είχε φύγει από το σπίτι για να πάνε σε μια δουλειά.

 

 

Μετά το φονικό, ο γιος του δράστη, ο οποίος είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις Αρχές με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σπίτι να εντοπίζουν στην αυλή νεκρό τον 57χρονο.

Ο δράστης μετά τη δολοφονία πήρε την καραμπίνα στο χέρι και πήγαινε προς το Τμήμα. Τον εντόπισαν στο δρόμο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι  69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του δεν περνούσε καλά με τον γαμπρό του. Ωστόσο, ο γιος του, υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι το ζευγάρι είχε μία φυσιολογική σχέση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ