Ο Σπύρος Σούλης μας μαθαίνει πώς μέσα σε 10' θα έχουμε καθημερινά την πιο λαμπερή & καθαρή κουζίνα !

Για να δούμε!

Συνήθως οι κουζίνες δεν βρωμίζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Λερώνονται σιγά-σιγά χωρίς να το αντιλαμβάνεστε μέχρι που έρχεται η στιγμή που το διαπιστώνετε και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε το καθάρισμα.

Επομένως, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή για περισσότερο ή και για πάντα δεν αρκεί ένα καθάρισμα μια φορά την εβδομάδα. Θα πρέπει να κάνετε καθημερινά μερικά πράγματα για να βρίσκονται όλα σε μια τάξη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα καθαριότητας 10 λεπτά κάθε πρωί είναι αρκετά για να είναι η κουζίνα σας πάντα καθαρή και τακτοποιημένη.

Αποθηκεύστε τα πιάτα (5 λεπτά)

Αφού πλύνατε τα πιάτα σας το προηγούμενο βράδυ τώρα είναι η ώρα να τα βάλετε στη θέση τους. Αδειάστε το πλυντήριο πιάτων και την πιατοθήκη από πιάτα, κατσαρολικά και μαχαιροπίρουνα.

κουζίνα

Δείτε ακόμη:Σπύρος Σούλης: Οι απλές & γρήγορες λύσεις για να εξοικονομήσετε χώρο κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας !

Οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα είναι οι ίδιες.

Βάλτε τα πιάτα του πρωινού στο πλυντήριο πιάτων (1 λεπτό)

Δεν θα σας πάρει περισσότερο κάτι τέτοιο ενώ αν δεν έχετε πλυντήριο πιάτων τότε ένα γρήγορο πλύσιμο στο χέρι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.

Καθαρίστε οποιαδήποτε βρωμιά (1 λεπτό)

Απλά κάντε τα βασικά. Μαζέψτε τα δημητριακά που μπορεί να σας έπεσαν εδώ κι εκεί και τους κόκους καφέ από τον πάγκο και περάστε με ένα καθαρό πανί τις επιφάνειες που χρησιμοποιήσατε.

κουζίνα

Και ποιος δεν θέλει να έχει πάντα μια κουζίνα οργανωμένη και καθαρή.

Βάλτε στη θέση του ότι βρίσκεται σε λάθος θέση (2 λεπτά)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spirossoulis.com, πάρτε όλα τα αντικείμενα που θα έπρεπε να βρίσκονται σε άλλους χώρους και όχι στην κουζίνα σας και βάλτε τα στη θέση τους.

Πετάξτε τα σκουπίδια (1 λεπτό)

Αν ο κάδος σας έχει γεμίσει τότε αδειάστε τον και πάρτε τα σκουπίδια μαζί σας φεύγοντας για τη δουλειά. Δεν θα σας πάρει ούτε ένα λεπτό να κάνετε κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη:Ο Σπύρος Σούλης και οι απίθανες ιδέες του: Μεταμορφώστε την κουζίνα στο σπίτι που νοικιάζετε σε λιγότερο από 10 λεπτά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ