Ανατροπή στη δολοφονία του γαμπρού από τον πεθερό: Οι 4 μηνύσεις, η καταγγελία της κόρης για κακοποίηση - Η ατάκα που όπλισε το χέρι του δράστη (βίντεο)

Ο πεθερός υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον απείλησε και πήγε να τον χτυπήσει

Στα άκρα ήταν οι σχέσεις του θύματος και της γυναίκας του με τους γονείς της πριν γίνει το φονικό στην Αγία Βαρβάρα.

Τέσσερις φορές βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέσα σε ένα χρόνο, ο γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 15 Νοεμβρίου του 2023 είχαν οδηγηθεί όλοι στο αστυνομικό τμήμα με περιπολικό μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Είχε υποβληθεί μήνυση από την κόρη των δραστών για κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν σε βάρος της.

Εκείνη τη μέρα το θύμα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον έβρισε και τον απείλησε, όμως δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Ο πεθερός του υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον είχε απειλήσει και επιχείρησε να τον χτυπήσει, όμως μπήκε μπροστά η κόρη του. Η σύζυγος και πεθερά του θύματος είχε υποστηρίξει ότι η κόρη της επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως την απέτρεψαν το θύμα και ο σύζυγός της. Είχαν συλληφθεί και οι τέσσερις και είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Διαβάστε ακόμα: «Ρίξτου, ρίξτου» φώναζε από το θυροτηλέφωνο η πεθερά: Ο σύζυγός της, εκτέλεσε τον γαμπρό του – Το θύμα κρατούσε το χεράκι του παιδιού του (βίντεο)

Παράλληλα, την προηγούμενη ημέρα, στις 14 Νοεμβρίου η σύζυγος του ουρολόγου είχε υποβάλλει μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με το MEGA, το χέρι του πεθερού όπλισε η ατάκα που είπε ο πατέρας στην μικρή του κόρη την ώρα που έμπαιναν στην αυλή του σπιτιού: "Μη μιλάς σε πεθαμένους".

 

Ωστόσο παρόμοια περιστατικά φέρονται να είχαν σημειωθεί και το περασμένο καλοκαίρι καθώς στις 6 Ιουνίου η κόρη είχε καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της για εξύβριση ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρα της είχε προβεί σε καταγγελία για απειλές που είχε δεχθεί από την κόρη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ