Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ημέρα με δράση, αποφασιστικότητα & θάρρος - Προσοχή στις εντάσεις!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο είναι η κύρια όψη της ημέρας κι ενώ είναι εξαιρετικό για ανάληψη δράσης, για να είμαστε πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι, μπορεί στην αρνητική του έκφραση να προκαλέσει επιθετικότητα και ένταση. Η όψη αυτή ρέπει προς τις υπερβολές. Καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε με αυτή την όψη οτιδήποτε είναι επικίνδυνο ή έχει ρίσκο, να το παρατραβήξουμε σε φυσική καταπόνηση ή να προωθήσουμε με ισχυρογνωμοσύνη τις πολιτικές και ιδεολογικές σας πεποιθήσεις προσπαθώντας να τις επιβάλλουμε στους άλλους. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη είναι πιο υποστηρικτικά και κάπως απαλύνουν την απαιτητική όψη του Άρη με τον Δία.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Προσοχή μόνο στις παρορμήσεις αγορών και καλύτερα αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις τις πρωινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω την Τρίτη ως χαλαρή μέρα, καθώς οι περισσότερες από τις όψεις σάς αφορούν και ειδικά η πορεία της Σελήνης στον Ζυγό σάς επιφορτίζει με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να δείχνει κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ποτέ δεν υπάρχει και όριο στην περιέργεια και στη δίψα σας για μάθηση. Η Τρίτη σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά, οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας, αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας. Όμως προσέξτε ιδιαίτερα την αμετροέπεια σήμερα, γιατί εύκολα μπορεί να πείτε το λάθος πράγμα στον λάθος άνθρωπο και να βρείτε τον μπελά σας. Η Σελήνη από τον Ζυγό είναι ιδιαίτερα θετική προς το ζώδιο σας και βοηθητική για να έχετε καλή ροή μες τη μέρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ