Vintage Pic: Young & Beautiful! Η Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης & Κώστας Βουτσάς κάνουν διάλειμμα για τσιγάρο - Πόσο ταλέντο χωράει σε μία φωτογραφία; (φωτό)

Οι τρεις κορυφαίοι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου στην εορταστική ραδιοφωνική εκπομπή στο Ζάππειο το 1965

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Σε αυτή τη ασπρόμαυρη φωτογραφία φαίνονται νέοι και φρέσκοι οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Κώστας Βουτσάς και Τζένη Καρέζη. 

Ο φακός του απαθανατίζει κούκλους και γοητευτικούς να κάνουν το τσιγαράκι τους κατα την διάρκεια του διαλείμματος την εορταστικής ραδιοφωνικής εκπομπής στο Ζάππειο το 1965.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Η καλλονή Ζωή Λάσκαρη, νυφούλα! – Ο πρώτος της γάμος με τον Πέτρο Κουτουμάνο – Το άδοξο τέλος τους (φωτό)

Οι εκπομπές της ελληνικής ραδιοφωνίας είχαν ξεκινήσει να μεταδίδονται από το υπόγειο του Ζαππείου Μεγάρου το 1938, έπειτα από τη συμφωνία του ελληνικού κράτους με την Telefunken για την εκεί εγκατάσταση του ραδιοφωνικού σταθμού.

Η πανέμορφη και δυναμική Τζένη Καρέζη αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά και ακριβοπληρωμένα ονόματα του κινηματογράφου και του θεάτρου. 

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης διακρίθηκε σε μεγάλη και μικρή οθόνη, ενώ από νωρίς καθιερώθηκε σε ρόλους ζεν πρεμιέ και ο Κώστας Βουτσάς είχε με εβδομηκονταετή υποκριτική καριέρα και μάλιστα μέχρι και το τέλος της ζωής του παρέμεινε ενεργός στην υποκριτική τέχνη!

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Η Έλενα Ναθαναήλ γιορτάζει με τον Κώστα Χαριτάκη χορεύοντας! – Η θρυλική ηθοποιός είχε μόλις κερδίσει το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ