Κατασυγκινεί η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για την κόρη της - "Ένας χρόνος Μάρθη μου, έγινες άγγελος, θα ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή" (φωτό)

Έναν χρονό μετά το δυστύχημα στα Τέμπη ...

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για την κόρη της, που "χάθηκε" τόσο άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Η πρόεδρος του συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μοιράστηκε μία συγκινητική φωτογραφία στο προσωπικό της Facebook με την 20χρονη Μάρθα σημειώνοντας στη λεζάντα:

"Ένας χρόνος Μάρθη  μου, φως μου….
μου λένε ότι έγινες άγγελος, να μην στενοχωριέμαι … 
πως θα ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή, να έχω υπομονή…
ότι είσαι συνέχεια δίπλα μου, να μάθω να σε αισθάνομαι….
ίσως…..να είναι έτσι ….αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. 
Θα δικαιωθείς κόρη μου, όλοι σας."

Να σημειώσουμε ότι  ξεπέρασε τις 1.000.000 υπογραφές το ψήφισμα της Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη και όπως είχε ανακοινώσει η ίδια θα καταθέσει τις υπογραφές στη Βουλή.

Τέμπη ψήφισμα

Τι αναφέρει το ψήφισμα

“Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

“Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!

“Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο “Τέμπη 2023” αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

“Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας”, αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ