Γυναίκα στις ΗΠΑ έχασε τον άντρα της και μετά έμαθε για την κρυφή του ζωή – Ξόδευε αμέτρητα λεφτά στις ερωμένες του - Τους έλεγε: «Είμαι χήρος» (βίντεο)

Σοκαριστική ιστορία!

Mια γυναίκα στις ΗΠΑ, έχασε τον σύζυγό της πριν τρία χρόνια από καρδιά και βυθίστηκε σε πένθος εξαιτίας της απώλειας.

Τρελάθηκε ακόμα περισσότερο, όταν έμαθε όχι μόνο ότι έχασε τον σύζυγό της, αλλά και γιατί ανακάλυψε πως την κορόιδευε όσο καιρό ήταν μαζί, καθώς είχε κρυφή έξαλλη ζωή.

Η ανακάλυψη έγινε από ένα τυχαίο τηλεφώνημα, όταν ένας πρώην συνάδελφος του ζήτησε μερικά στοιχεία για την επιχείρηση που εργαζόντουσαν μαζί. 

Τότε, η γυναίκα που είναι γνωστή ως @cherrybombsquad007 στο TikTok, άνοιξε το λάπτοπ και κοιτάζοντας τα αρχεία, τραπεζικούς λογαριασμούς, βρήκε τα ένοχα μυστικά του.

Ο άνδρας της ήταν φαινομενικά καταπληκτικός, ωστόσο ξόδευε χιλιάδες δολάρια σε σεξεργάτριες και στις ερωμένες του.

@cherrybombsquad007 Well here we go part 1 of the late husband chronicles its been 3 years so i can tell the craizness if we dont laugh we cry❤️ #fyp #foryou #foryoupage #cherry #💀 #mystory #itgetsnuts #staytuned #trauma #healing #fypシ ♬ original sound - Cherrybombsquad007🍒

Αφού ακόμα η γυναίκα αυτή βρήκε και μηνύματά του που ο σύζυγός της έλεγε στις ερωμένες του ότι «Είμαι χήρος», «η γυναίκα μου είναι σε κώμα και ψάχνω συντροφιά» ή «μόλις έμεινε τετραπληγική και θέλω παρηγοριά», σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

«Ποτέ δεν γνώρισα τον αληθινό του εαυτό. Έμοιαζε καταπληκτικός όσο ζούσε, αλλά τελικά ήταν το τελείως ανάποδο», ανέφερε η γυναίκα σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

«Είμαι ακόμα θυμωμένη αλλά δεν θα πάρω ποτέ απαντήσεις στις ερωτήσεις μου», πρόσθεσε στη συνέχεια και σημείωσε ότι πλέον προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ