Bollywood γάμος! Ο γιος του πιο πλούσιου Ινδού παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα - Με Rihanna στη δεξίωση (φωτό)

Ήδη ξεκίνησαν οι grande προετοιμασίες!

Όλοι ξέρουμε ότι στην Ινδία οι γάμοι που πραγματοποιούνται είναι υπερπαραγωγή!

Για αυτόν τον λόγο οι προετοιμασίες αρχίζουν πολλούς μήνες πριν.

Από τώρα, λοιπόν, έχουν ξεκινήσει οι πυρετώδεις διαδικασίες όπως η οργάνωση, οι προσκλήσεις, ο στολισμός, η ένδυση, το μενού ...

Οι γάμοι στην Ινδία διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, τη θρησκεία, την κοινότητα και τις προσωπικές προτιμήσεις της νύφης και του γαμπρού. Αποτελούν εορταστικές εκδηλώσεις και τις περισσότερες φορές γιορτάζονται με έντονη διακόσμηση, χρώματα, φορέματα, μουσική, χορό, κουστούμια και τελετουργικά που διαφοροποιούνται ανάλογα με την κοινότητα, την περιοχή και τη θρησκεία της νύφης και του γαμπρού, καθώς επίσης και με τις προτιμήσεις τους.

Ο Bollywood γάμος

Στις 12 Ιουλίου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο 28χρονος Ανάντ Αμπάνι, (γιος  ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ινδίας, του Μουκές Αμπάνι), και η παιδική του φίλη, η 29χρονη Ραντίκα Μερκάντ, η οποία είναι και η ίδια κόρη ενός πλούσιου βιομηχάνου.

instagram @_ishaambanipiramal

Η τελετή θα γίνει ινδική πόλη Τζαμναγκάρ και περιλαμβάνει μία ατελείωτη λίστα με εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι καλεσμένοι

Στον Bollywood αυτόν γάμου θα παρευρεθούν οι σούπερ σταρ του Bollywood Amitabh Bachchan και Shah Rukh Khan, καθώς επίσης και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook, η βασιλική οικογένεια του Μπουτάν, η Ιβάνκα Τραμπ και η Χίλαρι Κλίντον.

Και φυσικά γάμος χωρίς μουσική γίνεται; Δεν γίνεται!

Το καλλιτεχνικό κομμάτι θα αναλάβει η Ριάνα, ο Ινδός μουσικός Punjabi Diljit Dosanjh και, ενδεχομένως, ο illusionist David Blaine.

Στο γάμο της αδερφής του γαμπρού, Ίσα είχε τραγουδήσει η Μπιγιονσέ.

Οι τριήμεροι εορτασμοί

Ωστόσο, επειδή η 12η Ιουλίου αργεί ακόμη, από την 1η Μαρτίου ξεκινούν οι τριήμεροι εορτασμοί.

Εκατοντάδες καλεσμένοι θα φτάσουν με ιδιωτικά τζετ, ώστε να πάρουν μία γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει το καλοκαίρι.

Πρώτη μέρα 

Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί ένα κοκτέιλ πάρτι, το οποίο θα έχει την ονομασία «μια βραδιά στη χώρα των αιώνων».

Δεύτερη μέρα

Τη δεύτερη μέρα, οι καλεσμένοι θα πάνε για «μια βόλτα στην άγρια πλευρά» στο κοντινό κέντρο διάσωσης ζώων Reliance, ένα έργο του μέλλοντος γαμπρού, για το οποίο το dress code είναι «πυρετός της ζούγκλας» με τη συμβουλή να φοράνε οι καλεσμένοι «άνετα παπούτσια». 

Το βράδυ, θα ακολουθήσει το «mela rouge» - mela στα ινδικά σημαίνει πανηγύρι – με απαραίτητη προϋπόθεση να φορούν «εκθαμβωτικές» ινδικές ενδυμασίες.

Τρίτη μέρα 

Την τελευταία ημέρα, «tusker trails», οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν το απόγευμα «περιτριγυρισμένοι από τα θαύματα της φύσης». Αυτά περιλαμβάνουν περισσότερους από 200 ελέφαντες και 120 ερπετά που προηγουμένως κινδύνευαν να πουληθούν ή να πέσουν θύματα λαθροθηρίας.

instagram @_ishaambanipiramal

Μενού πολλών εκατομμυρίων

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of India, οι σεφ του ξενοδοχείου Jardin Hotel έχουν ήδη έτοιμα περισσότερα από 2.500 πιάτα - από ιαπωνική, μεξικανική και ταϊλανδέζικη κουζίνα.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 75 επιλογές για πρωινό και άλλες 225 και 275 για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Θα προσφέρονται επίσης 85 επιλογές τροφοδοσίας για το παραδοσιακό μεταμεσονύκτιο γεύμα, το οποίο διαρκεί από τις 12-4 π.μ.

Φυσικά κάθε μέρα θα δοκιμάζουν διαφορετικά πιάτα!

Εσείς λάβατε προσκλητήριο;

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ