Η 31χρονη μουσικός Cat Janice «έχασε την μάχη της» με τον καρκίνο – Συντετριμμένη η οικογένειά της (φωτό & βίντεο)

Η  καλλιτέχνης είχε επιθετικό καρκίνο (σάρκωμα) και βασανίστηκε πολύ

Παγκόσμια είναι η θλίψη που έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της μουσικού, Cat Janice, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Μετά την τελευταία της επιτυχία που έγραψε όσο έδινε την μάχη της με τον καρκίνο, είχε δημιουργηθεί μια «κοινότητα» στο Tik Tok που την υποστήριζε ασταμάτητα. 

Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά της μέσω των social media.

Στην λεζάντα έγραφαν: "Σήμερα το πρωί, στο σπίτι της παιδικής της ηλικίας και περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια, η Cat μπήκε ειρηνικά στο φως και την αγάπη του ουράνιου δημιουργού της.

Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το "ξέσπασμα" αγάπης που έλαβε η Cat και η οικογένειά μας τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που ποτέ δεν περίμενε και αναπαύεται εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς όλους εσάς"

Η Cat Janice διαγνώστηκε με καρκίνο για δεύτερη φορά το 2023.

Ο καρκίνος αυτός ήταν επιθετικός και όσο σκληρά και αν αγωνίστηκε η τραγουδίστρια για να τον καταπολεμήσει, δεν τα κατάφερε.

Κυκλοφόρησε τραγούδι με τίτλο «Dance You Outta My Head», ως μια τελευταία προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τον 7χρονο γιο της, Λορέν.

Η 31χρονη τραγουδίστρια έχει μιλήσει για το ταξίδι της με τον καρκίνο και στο TikTok, με το βίντεo της να γίνεται viral, συγκεντρώνοντας 22 εκατομμύρια προβολές.

Το τραγούδι της έγινε επίσης viral μέσα σε τέσσερις μέρες.

Στις 23 Ιανουαρίου, έμαθε ότι το τραγούδι της βρισκόταν στα charts του iTunes.

«Καθόμουν εκεί στη μέση της νύχτας και κοίταζα το τηλέφωνό μου, τι στο καλό συμβαίνει εδώ;» θυμόταν και συμπλήρωνε: «άρχισα να φωνάζω και κατέβηκαν οι γονείς μου και με ρωτούσαν τι συμβαίνει; Ήθελα απλώς να βγάλω κάτι διασκεδαστικό και θετικό. Η τέχνη μου είναι το μόνο που έχω να αφήσω πίσω μου».

Διαβάστε επίσης: Top Woman, η Cat Janice: Η 31χρονη τραγουδίστρια χάνει την μάχη της με τον καρκίνο – Έγινε viral στο Tik Tok για καλό σκοπό (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ