Η Τζένιφερ Λόπεζ εξομολογείται: "Ο πατέρας μου δεν είχε χρόνο για μένα, η μητέρα μου ήταν εγωκεντρική - Πήρα λίγη αγάπη"

Μέσα από το νέο της ντοκιμαντέρ, «The Greatest Love Story Never Told»

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η Τζένιφερ Λόπεζ μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της,  «The Greatest Love Story Never Told».

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια η 54χρονη σταρ είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν μεγάλωνα πάντα έψαχνα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπούν. Ήμουν το μεσαίο παιδί. Απλώς χάνεσαι λίγο ανάμεσα σε όλα αυτά».

Το διαζύγιο των γονιών της, Guadalupe Rodriguez και David Lopez

«Ένιωθα πολύ αγνοημένη από τον πατέρα μου γιατί δούλευε πάντα τα βράδια και μετά κοιμόταν όλη μέρα. Δεν ένιωθα ότι είχα αρκετή σχέση μαζί του.

Η μητέρα μου ήταν νάρκισσος, στο επίκεντρο της προσοχής» 

«Η μητέρα μου είναι μια πολύ περίπλοκη γυναίκα και κουβαλάει πολλές αποσκευές. Ήθελε να είμαστε ανεξάρτητες και να μη βασιζόμαστε σε έναν άντρα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Φαντασμαγορικά εγκαίνια στο ονειρικό One&Only Hotel στο Ντουμπάι με σόου της Τζένιφερ Λόπεζ - Πήρε 5 εκατ. δολάρια & τους ξεσήκωσε όλους! (φωτό-βίντεο)

«Ήθελα να δοκιμάσω τον χορό full times… Άρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ του στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη αλλά της είπα ‘αυτό πρέπει να κάνω’» θυμάται σχετικά με την κρίση στη σχέση της με τη μητέρα της.

Βέβαια, σήμερα στα 54 της έχει πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο, έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ! Με γούνινο παλτό της Βάσιας Κωσταρά - Μεγάλη τιμή για την Ελληνίδα σχεδιάστρια (φωτό)

«Το να σε ρίχνουν και να σε χειρίζονται έτσι δεν είναι διασκεδαστικό. Θέλω να πω, δεν ήμουν ποτέ σε σχέση που με ξυλοκόπησαν. Αλλά σίγουρα με έχουν χειραγωγήσει και μερικά άλλα δυσάρεστα πράγματα», είπε αναφορικά με προηγούμενες σχέσεις της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ