Γιάννης Νταλιάνης: «Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει καταφέρει να έρθει ακόμα να μας δει - Ευτυχώς το αντιλήφθηκε και πήρε την απόφαση την κατάλληλη στιγμή»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για την παράσταση στην οποία συμμετέχει

Ο Γιάννης Νταλιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» και την απόφαση να αναλάβει τον ρόλο του.

Αρχικά δήλωσε: «Κάθε μέρα, πριν την παράσταση αφιερώνω 1-2 ώρες στο να ξαναπροβάρω το ρόλο μου στον βασιλιά Ληρ, για να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Και πέντε μήνες πρόβες να έκανε κάποιος στον συγκεκριμένο ρόλο δε σταματά ποτέ η δουλειά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν αρχές του έτους, που είχα μισή ώρα να αποφασίσω αν θα δεχτώ να αναλάβω τον ρόλο. Αν έλεγα όχι, θα βρισκόταν μια άλλη λύση που δε ξέρω ποια θα ήταν, μπορεί να έμενε ξεκρέμαστη όλη η παραγωγή. Δεν ήταν όμως αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση να πω ναι, ούτε το δέλεαρ της προβολής.

Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο Χουβαρδάς και ο Μόσχος και η επιθυμία μου να αναμετρηθώ με αυτό το κείμενο, ήταν που έκαναν να δεχτώ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει καταφέρει να έρθει ακόμα να μας δει. Είναι κι αυτός τώρα πάνω στη φάση. Μας είχε στείλει ένα μήνυμα πολύ θερμό. Με τον Λεωνίδα είχαμε το ίδιο καμαρίνι, είναι ένας πολύ ζεστός άνθρωπος. Ήμασταν πολύ κοντά και βοηθάγαμε ο ένας τον άλλον. 

Έβλεπα την κούρασή του και την υπερκόπωση που ερχόταν σιγά σιγά, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα φτάσει σε αυτό το όριο. Ευτυχώς το αντιλήφθηκε και πήρε αυτή την απόφαση την κατάλληλη στιγμή».

 


Δείτε ακόμη:Συγκλονιστικός Λεωνίδας Κακούρης: ''Θα είχε σωθεί ο πατέρας μου αν φορούσε ζώνη ασφαλείας - Στο «Ναυάγιο» γύρισα σκηνές εξαιρετικά δύσκολες για τον ψυχισμό μου''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ