Τραγωδία στη Νίκαια: Πεθερός εκτέλεσε το 39χρονο γαμπρό του έξω από το γκαράζ και αυτοκτόνησε - Πατέρας δύο παιδιών το θύμα, τι όπλισε το χέρι του δράστη (βίντεο)

Δεύτερο περιστατικό με πεθερό να εκτελεί γαμπρό μέσα σε λίγες μέρες

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει από το περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα όπου πεθερός περίμενε το γαμπρό του στην είσοδο και τον εκτέλεσε και είχαμε και δεύτερο, αυτή τη φορά στη Νίκαια.

Ο 64χρονος πεθερός, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο στη Νίκαια, στην οδό Κυζίκου. Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έγινε στη μέση του δρόμου όταν το θύμα έβγαινε από το γκαράζ. Την Άμεση Δράση ειδοποίησε μία γυναίκα χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί νόμιζε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμενε ο γαμπρός του και η κόρη του.


Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας για να διερευνήσουν το συμβάν.

Το νέο περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του στις 24 Φεβρουαρίου

«Ρίξτου, ρίξτου» φώναζε από το θυροτηλέφωνο η πεθερά: Ο σύζυγός της, εκτέλεσε τον γαμπρό του – Το θύμα κρατούσε το χεράκι του παιδιού του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ