Ποιας σχεδιάστριας μόδας o μπέμπης άρχισε να τρέχει στο catwalk; - Είδε την μαμά του να χαιρετάει και πήγε στην αγκαλιά της (φωτό & βίντεο)

Τι γλυκό!

Το ντεμπούτο της έκανε η νέα creative director του οίκου Chloé Chemena Kamali, η οποία παρουσίασε την πρώτη της συλλογή στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και δικαιωματικά κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Η Kamali δεν είναι νέα στον χώρο.

Είναι μία από τις σχεδιάστριες του διάσημου οίκου εδώ και χρόνια.

Στάθηκε δίπλα σε πολλούς creative directors πριν αναλάβει την ίδια θέση.

Το 2016 μεταφέρθηκε στον Saint Laurent για ένα χρόνο, δίπλα στον Anthony Vaccarello και επέστρεψε στο σπίτι της όπως χαρακτηρίζει την Chloé. 

Η collection ήταν συγκλονιστική!

Διαβάστε ακόμα: Alison Loehnis: H Σιδηρά Κυρία - πρόεδρος του Net-a-Porter - 800 brands από την Prada και την Gucci ως τον Valentino και τον Dior (φωτό - βίντεο)

Το σημείωμα που είχε αφήσει στους θεατές έγραφε: «Θέλω να νιώσω ξανά την παρουσία της. Ο ρυθμός της, η φυσική της ομορφιά, η αίσθηση ελευθερίας και ατέλειας. Η λάμψη και η ενέργεια αυτού του κοριτσιού είναι αληθινή. Είναι ο εαυτός της. Για μένα το ντύσιμο είναι μέρος της αυτο-ανακάλυψης: πώς εξελισσόμαστε ως γυναίκες σε διάφορα στάδια της ζωής μας, πώς συνεχίζουμε να ορίζουμε και να αγκαλιάζουμε αυτό που είμαστε». 

Με αυτά τα λόγια εξήγησε τις δημιουργίες της η καλλιτεχνική διευθύντρια του διάσημου οίκου.

Στο τέλος, της εντυπωσιακής επίδειξης, η Kamali βγήκε να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε και πάνω της όρμηξε  ο μικρούλης γιός της. 

Η ιδία τον αγκάλιασε σφιχτά και συνέχισε να χαιρετά!

Διαβάστε ακόμα: Παπούτσια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024: Όλες οι νέες τάσεις - Slouchy over the knee μπότες & κόκκινο χρώμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ