Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο στον Κρόνο - Μεγάλη κόπωση & προβληματισμοί για τις υποχρεώσεις μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο το πρωί και πιθανώς να νιώθουμε μεγαλύτερη κόπωση ή να είμαστε πιο προβληματισμένοι σχετικά με τις υποχρεώσεις μας. Συν τοις άλλοις, την Κυριακή ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές και τα οικονομικά, και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια. Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας. Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών. Η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία του Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσει στο να είμαστε ανυπόμονοι ή να κάνουμε και περίεργες σκέψεις για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μια όψη που φέρνει πολύ συχνά ένταση στις σχέσεις μας. Σε σας συνδέει τον οίκο των φίλων και των συνεργατών με τον οίκο των οικονομικών κι αυτό μπορεί να δείχνει μια τάση για «αποστάσεις» με φίλους και συνεργάτες και η αιτία να είναι τα οικονομικά. Γενικώς μπορεί τα οικονομικά να είναι αιτία διαφωνιών και προστριβών είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και με τους αγαπημένους σας. Ή πιθανώς να είναι η αιτία που καθυστερείτε να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας κι αυτό να σας καταβάλλει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Κυριακή είναι η κυρίαρχη επιρροή της ημέρας και επηρεάζει τον τομέα των συνεργασιών αλλά και της καριέρας σας. Πιθανώς να υπάρχει μια διάσταση απόψεων με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε σχετικά με το πώς πρέπει να «φαίνεται» η δουλειά σας ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν αλλαγές στον χώρο δουλειάς που επηρεάζουν κι εσάς. Επειδή είναι πολύ εύκολο να «σπάσουν» σχέσεις αν δεν είστε προσεκτικοί ή να δημιουργηθούν εντάσεις, προσπαθήστε να απέχετε ή κάνετε ένα βήμα πίσω για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα. Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε την επιρροή αν θέλετε για να αξιοποιήσετε μια νέα ιδέα ή ένα νέο τεχνολογικό γκάτζετ που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας. Επηρεάζεστε πιο πολύ οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι η κύρια όψη της Κυριακής αγαπητοί Δίδυμοι κι αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου ίσως χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις, κυρίως τις επαγγελματικές, αλλά και σε θέματα υγείας. Η τάση σας θα είναι να μην ανεχτείτε πιέσεις από τους άλλους, αλλά μπορεί σε μια συζήτηση να πάρετε μια ακραία απόφαση να σταματήσετε μια επαγγελματική σχέση. Φυσικά το ίδιο σενάριο θα μπορούσε να παίζει και στην προσωπική σας ζωή αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Η συμβουλή μου είναι πριν πείτε το «αντίο» αφήστε να περάσουν μερικές μέρες για να ηρεμήσουν τα πράγματα και ξαναδείτε το. Ακόμη φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ