Η Βασίλισσα Καμίλα έπαθε burnout! Φεύγει στο εξωτερικό για διακοπές & χαλάρωση - Αναλαμβάνουν ο Γουίλιαμ & η πριγκίπισσα Άννα (βίντεο)

Θα επιστρέψει στις 11 Μαρτίου

Άσχημα τα νέα για την Βασίλισσα Καμίλα.

Έπειτα από τη διάγνωση του Καρόλου με άγνωστης μορφής καρκίνο ανέλαβε εξ ολοκλήρου όλες τις υποχρεώσεις του 75χρονου.

Μέχρι στιγμής πραγματοποίησε 13 δημόσιες εμφανίσεις χωρίς τον σύζυγο της.

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα την είδαμε στην επιμνημόσυνη δέηση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο, όπου η ίδια είχε αναλάβει την διοργάνωση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, "Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα πρόκειται να αναλάβουν τα ηνία από την εξαντλημένη βασίλισσα Καμίλα, καθώς αυτή κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά της για να φύγει για διακοπές στο εξωτερικό".


Η 76χρονη Καμίλα δεν έχει προγραμματίσει καμία βασιλική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα και θα περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης με την οικογένειά της πριν αναχωρήσει αύριο με ιδιωτική πτήση.

Θα τη δούμε και πάλι στις 11 Μαρτίου για να εκπροσωπήσει τον Βασιλιά στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. 

Ο Κάρολος θα εκδώσει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την περίσταση.

Διαβάστε ακόμη: Μνημόσυνο Κωνσταντίνου: Δείτε όλες τις φωτό & τα βίντεο από τις εμφανίσεις όλης της βασιλικής οικογένειας - Χωρίς Γουίλιαμ & Κάρολο, "ηγέτης" η βασίλισσα Καμίλα

Βασιλική πηγή δήλωσε στους Sunday Times: «Αν και δεν περίμενε να βρεθεί στη θέση να ηγηθεί της οικογένειας, η βασίλισσα είναι απολύτως έτοιμη να κάνει ό,τι χρειάζεται για τον θεσμό».

«Η αντίδραση του κοινού της έδωσε ώθηση. Βρήκε αποθέματα ενέργειας που ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι είχε, και η εκτίμησή της από όσους βρίσκονται μέσα στο παλάτι έχει ανέβει στα ύψη καθώς έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες».

Η βασίλισσα Καμίλα συνομιλεί με την Άννα Μαρία και τον Αιδεσιμότατο Κρίστοφερ Κόκσγουορθ
instagram @the_royal_watcher

Διαβάστε ακόμη: Dress code του μνημόσυνου στο Λονδίνο! Με burgundy εξαίσιο σύνολο η Μαρί Σαντάλ, βαθύ κυπαρισσί για την πριγκίπισσα Θεοδώρα - Bleu nuit η Oλυμπία & η Ζάρα Τίνταλ (φωτό)

Άλλη πηγή πρόσθεσε: «Η Μεγαλειότητά της είναι θετική και αποφασισμένη να συνεχίσει όσο ο βασιλιάς είναι εκτός δημόσιων καθηκόντων. Ο βασιλιάς είναι περήφανος και χαρούμενος που βλέπει ότι τα καθήκοντα συνεχίζονται από τη βασίλισσα και την ευρύτερη οικογένεια».

Ωστόσο, να πούμε ότι δεν αναφέρεται πουθενά ο προορισμός που θα πάει η Καμίλα ...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ