Συγκλονίζει ο πατέρας της κοπέλας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Φοβάται, δεν κοιμάται» - Ένα εκατοστό η μαχαιριά από την καρδιά (βίντεο)

Η άτυχη κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ευτυχώς πέρασε ο κίνδυνος για την υγεία της

Τρομοκρατημένη είναι η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής, μπροστά σε ανυποψίαστους περαστικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Η κοπέλα δέχθηκε δύο πολύ βαθιές μαχαιριές ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της και ζει από θαύμα, αφού η μία μαχαιριά ήταν μόλις ένα εκατοστά από την καρδιά. Το σακίδιο πλάτης που φορούσε "βοήθησε" στο να μην σκοτωθεί.

Ο 33χρονος Ιρακινός δράστης που μαχαίρωσε την κοπέλα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας αψηφώντας τον κόσμο που έκανε τη βόλτα του, θα οδηγηθεί σήμερα  ή αύριο στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο Ιρακινός που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υποστήριξε στις Αρχές ότι η κοπέλα ήταν «κατάσκοπος» και «τον παρακολουθούσε». «Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε.

«Η κόρη μου φοβάται να μείνει μόνη τα βράδια»

Η 22χρονοη είναι σε σοκ, νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», και σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας της είπε πως η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια στο θάλαμο του νοσοκομείου.

«Μπήκα το  Σάββατο 15 λεπτά και την είδα. Έχει ξυπνήσει. Λίγο τώρα καλύτερα είναι. Μιλήσαμε λίγο εκεί όσο μας άφησαν. Είναι αισιόδοξοι αλλά αυτό που φοβούνται είναι το διάφραγμα, γιατί ακόμα παίρνει ανάσα με το μηχάνημα. Δεν μπορεί από το διάφραγμα να ανασάνει καλά».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του από τη μια στιγμή στην άλλη χρειάστηκε να «παλέψει» για την ζωή της, και μάλιστα άνευ λόγου κι αιτίας.

Η ερώτηση της 22χρονης για τον δράστη

Η 22χρονη μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και η πρώτη ερώτηση που έκανε μόλις ξύπνησε ήταν εάν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Ο Ιρακινός είχε 24 ώρες πριν από τη Γερμανία

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο Ιρακινός δράστης, έφτασε μέσω Σερβίας μια μέρα πριν την επίθεση στη χώρα μας έχοντας γερμανικό διαβατήριο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, περιφερόταν στο κέντρο της Αθήνας με το μαχαίρι στο χέρι για αρκετά μέτρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ