Η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τα διδυμάκια της "τρύπωσαν" στις πρόβες του Μίνωα Μάτσα - Περήφανα χαζεύουν τον μπαμπά τους! (φωτό)

Η Υπουργός Τουρισμού μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία των παιδιών της

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την οικογένεια της.

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες, έκανε το γύρο του διαδικτύου μία σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμα παιδάκια της.

Η Υπουργός Τουρισμού στηρίζει τον σύζυγο της, Μίνωα Μάτσα και είναι στο πλευρό του συνεχώς όπως αντίστοιχα κι εκείνος.

Ο 55χρονος θα δώσει συναυλία με την συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, στο Μέγαρο Μουσικής την προσεχή Πέμπτη 7 Μαρτίου, με τίτλο «Με μία Ιστορία», στην οποία θα ακουστούν έργα του από τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Με δύο "ξεχωριστούς" επισκέπτες πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες πρόβες, καθώς η Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε τα δίδυμα παιδάκια τους και τους παρακολούθησαν backstage.

«Στην πρόβα του μπαμπά με τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ για τη συναυλία της Πέμπτης», σημείωσε η περήφανη μαμά στο τρυφερό ενσταντανέ που μοιράστηκε με τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Κεφαλογιάννη: Με baby pink πουκάμισο και μαύρο κουστούμι υποδέχθηκε τον πρέσβη του Κατάρ – Είμαστε δημοφιλής προορισμός για τους Άραβες (φωτό)

Η βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής θα είναι αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας και ο συνθέτης στη συναυλία αυτή ξετυλίγει το μουσικό μίτο που συνδέει όλες τις γυναικείες προσωπικότητες των έργων του «Με μια ιστορία».


instagram @olgakefalogianni

Διαβάστε ακόμη: Με υπέροχο κοκτέιλ japanese floral η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για το gala έναρξηs Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας (φωτό-βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη έχουν αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη, τον Μιχάλη και την Ελένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ