Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Θετικές όψεις, κατάλληλη ημέρα για επίλυση επαγγελματικών ζητημάτων

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Αιγόκερω από χθες βράδυ, αλλά αυτή τη φορά σχηματίζει μόνο θετικές όψεις στη διάρκεια της μέρας κάνοντας την Τρίτη την πιο σταθερή και αποτελεσματική μέρα της εβδομάδας για όλες τις δραστηριότητες μας και κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα και οικονομικές δοσοληψίες. Και οι δυο όψεις είναι τις απογευματινές ώρες. Η πρώτη αφορά το εξάγωνο με τον Κρόνο που αυξάνει την αίσθηση υπευθυνότητας και ενισχύει τις οργανωτικές μας ικανότητες. Η δεύτερη και τελευταία όψη είναι το τρίγωνο με τον Δία που φέρνει ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο, ενώ θα έχουμε ένα πιο αισιόδοξο φίλτρο σε αυτά που σκεφτόμαστε. Ευνοϊκή μέρα για τα ζώδια της γης κυρίως.

ΚΡΙΟΣ

Πρακτικότητα και μεθοδικότητα σε επαγγελματικά θέματα απαιτεί η Σελήνη στον Αιγόκερω στη διάρκεια της Τρίτης, αλλά όχι παρορμητικές και εν θερμώ κινήσεις. Εστιαστείτε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή και ανέλιξη και δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον της καριέρας σας! Μέχρι το απόγευμα θα είστε πιο πιεσμένοι και πιθανώς να έχετε και μεγαλύτερο εκνευρισμό εξαιτίας μιας επαγγελματικής σχέσης. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ πιο φιλική η θέση της Σελήνης σήμερα σε ένα γήινο ζώδιο όπως το δικό σας, τον Αιγόκερω. Το μυαλό θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα κι ευθυκρισία και θα καταφέρνετε με την πρακτικότητα που σας διακρίνει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα βρείτε ικανοποιητικές λύσεις! Ενδεχομένως να οργανώνετε μια εκδρομή ή να έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις. Το βράδυ είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και πιο χαλαρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε πολύ θετικές όψεις στη διάρκεια της Τρίτης ευνοεί την ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα και πρακτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, οφειλές, έσοδα, έξοδα και να τα βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη η θέση της προσφέρεται για έρευνα και για να δείτε πίσω από την επιφάνεια την ουσία σε λόγια και πράξεις. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με «ψυχραιμία» για θέματα που καίνε, όπως αυτά που αναφέρονται στην ερωτική ή σεξουαλική σας σχέση με το ταίρι σας ή τα κοινά σας οικονομικά, είναι μια θετική μέρα. Προσοχή όμως σε πεσιμιστικές ή εμμονικές σκέψεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ