Με οδηγό μας τον Δημήτρη Μάρκο μια βόλτα στη χιονισμένη Αράχωβα – Να φάμε θεϊκό κόκορα με χυλοπίτες και να δούμε το «άγνωστο νησί»! (βίντεο)

Και βουνό και θάλασσα...

Ο Δημήτρης Μάρκος πήγε το Σαββατοκύριακο στην αγαπημένη Αράχωβα του κι από εκεί «πετάχτηκε» στον απόλυτο χειμερινό προορισμό: Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού! 

Ο γνωστός παρουσιαστής «σήκωσε» μάλιστα drone, χαρίζοντάς μας φανταστικές εικόνες!

Μετά τη βόλτα στον Παρνασσό ο δημοσιογράφος επέστρεψε στην Αράχωβα για φαγητό, ενώ είχε και μία… απρόσμενη συνάντηση με την εκρηκτική Αναστασία Γιουσέφ!

«Πού θα φας» στην Αράχωβα «θεϊκό» κόκορα με χυλοπίτες! 

Κόκορας με χυλόπιτες! Υπάρχει ένα μυστικό που κάνει τη συνταγή να έχει γεύση… θεϊκή!

Από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει η φορμαέλα Αράχωβας και η ταλιάτα «Παναγιώτα»! Όλα αυτά σε 2 ώρες μόλις απ' την Αθήνα. Κι επειδή επιστρέψαμε αυθημερόν, ήπιαμε μόνο ΘΕΟΝΗ!

Καλή απόλαυση…

Δείτε το βίντεο:

@pouthafas «Πού θα φας» στην Αράχωβα «θεϊκό» κόκορα με χυλοπίτες. Το μυστικό στην συνταγή! Ο Δημήτρης Μάρκος ταξιδεύει στην Αράχωβα... Από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει η φορμαέλα Αράχωβας και η ταλιάτα «Παναγιώτα»! Κι επειδή επιστρέψαμε αυθημερόν, ήπιαμε μόνο ΘΕΟΝΗ! Καλή απόλαυση… #pouthafas #dimitrismarkos #food #arachova #fy #foryourpage #fyp #foodie #greekfood #greece #visitgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Πού θα φας;

Το “άγνωστο νησί” δίπλα στην Αράχωβα!

Ο οικισμός της Αντίκυρας απέχει 170 περίπου χιλιόμετρα από την Αθήνα και είναι διάσημος για τις πανέμορφες παραλίες.

Ιδανικό μέρος για να κάνεις μια μονοήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο, η Αντίκυρα είναι ένας όχι και τόσο συνηθισμένος προορισμός που μπορείς να τον επισκεφθείς ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή!

Παλιότερα η περιοχή ήταν γνωστή ως «Άσπρα Σπίτια» λόγω των άσπρων οικημάτων που υπήρχαν ενώ την τοποθεσία θα τη βρείτε περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το Δίστομο.

Δείτε το βίντεο με τις ομορφιές της περιοχής αλλά και τα ιστορικά μνημεία:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ