Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτός ο έρωτας καλά κρατεί! - Ποιο τραγούδι αφιέρωσε δημόσια, η τραγουδίστρια στον αγαπημένο της; (βίντεο)

Το πάθος δεν σβήνει ποτέ!

Από τα πιο λατρεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναμφίβολα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι δεν κρύβουν τον παθιασμένο ερωτά τους.

Πριν από λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι έγινε για ακόμα μία φορά viral στα social media.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης χθες βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, για να απολαύσει την αγαπημένη του.

Η τραγουδίστρια πλησίασε τον ηθοποιό και του αφιέρωσε την μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Τίποτα Εσύ». 


Διαβάστε ακόμα: Ο Μανώλης Κονταρός εξομολογείται: "Αν η Δέσποινα Βανδή & ο Βασίλης Μπισμπίκης μου ζητήσουν να τους παντρέψω θα είναι τιμή για μένα"

Ο ένας κοιτούσε τον άλλο στα μάτια και κάποια στιγμή ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε στην Δέσποινα Βανδή «Σε αγαπάω» με την ίδια να του απαντά «Κι εγώ».

Η τρυφερή στιγμή μεταξύ του ζευγαριού καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε σε προφίλ του fanclub της τραγουδίστριας, στο Instagram. 

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Μαζί σε κρητικό κέντρο στην Αθήνα - Στην παρέα τους και η Μαρία Τζομπανάκη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ