Η κομψή Βασίλισσα Λετίσια! Φανταστικό πλεκτό μπλε μαρίν φόρεμα αξίας 229 ευρώ - Μαύρες γόβες χωρίς καλσόν (φωτό-βίντεο)

Προσαρμόζει το στιλ της στην κάθε περίσταση!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην έχει ακούσει και τα καλύτερα αλλά παρόλα αυτά παραμένει πιστή στο καθήκον της.

Ο λόγος για την Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας!

Η 51χρονη συμμετείχε στην επίσημη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι των Συνεδρίων και των Εκθέσεων στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. 

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα Λετίσια έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ - Άφησε τις πρώτες λευκές τρίχες να φαίνονται - Η κρίση στο γάμο (φωτό)

Μάλιστα, φέτος συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ίδρυση της FEDER (Ισπανική Ομοσπονδία Σπάνιων Παθήσεων).

instagram @casarealdeespana

Μεταξύ άλλων στην ομιλία της ανέφερε ότι:  «Είναι σαφές για εμάς ότι η αναγνώριση της ειδικότητας στην κλινική γενετική είναι κεντρικής σημασίας για την προώθηση της εξατομικευμένης ιατρικής ακριβείας. Όταν μιλάμε για πρόληψη δεν αναφερόμαστε μόνο στην πρωτογενή πρόληψη, αλλά στην πρόληψη που συνδέεται με την έρευνα, την έγκαιρη διάγνωση και την ίση πρόσβαση σε φαρμακολογικές θεραπείες και διαφορετικές θεραπείες, γιατί αν δεν εντοπίσουμε τα αίτια των σπάνιων παθολογιών δεν θα μπορέσουμε για να τους αποτρέψω».

 «Σας ευχαριστώ πολύ και σε 25 χρόνια, όταν θα γιορτάσουμε την 50η επέτειο της FEDER, θα είμαι 76 και ελπίζω, μακάρι, ότι θα μπορείτε να βασίζεστε σε εμένα. Ευχαριστώ».

Με αυτά τα τελευταία λόγια η Λετίσια άφησε να εννοηθεί ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τα καθήκοντα της και θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα για πολύ ακόμη.

Όλοι τη χειροκρότησαν και σίγουρα δεν μπορούσαν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω της μίας κι εμφανίσθηκε με άκρως σικ look.

Για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή επέλεξε μπλε μαρίν midi πλεκτό φόρεμα σε άνετη γραμμή με μανίκι 3/4 από @galconstudio με συνολικό κόστος 229 ευρώ.

Γνωστό ως "Floral Intarsia Knit Dress", το κομψό αυτό ρούχο διαθέτει δύο μεγάλα κρεμ λουλούδια στο μπροστινό μέρος και elegant λαιμόκοψη.

Στην τεχνική Intarsia, κάθε τμήμα χρώματος πλέκεται ξεχωριστά.

Η Intarsia είναι πιο κατάλληλη για μεγάλα κομμάτια χρώματος και σχημάτων, ενώ το Fair Isle είναι ιδανικό για μικρότερα, επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Πρόσθεσε μία λεπτή ζώνη τονίζοντας τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της ενώ προτίμησε μαύρες γόβες (καλύτερα μπλε) με χαμηλό τακούνι του fashion brand @magritshoes χωρίς καλσόν!

Ολοκλήρωσε το σύνολο με @carolinaherrera μικρά σκουλαρίκια σε σχήμα γιασεμί.

Όσον αφορά το μακιγιάζ κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις ενώ το νέο της μαλλί ήταν ίσιο και ανέμιζε ανάλαφρο.

Ένα εξαιρετικό outfit αντάξιο του χώρου και της περίστασης!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ