Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω - Αυτοπεποίθηση, γοητεία & ενδυνάμωση των σχέσεων μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Με θετικές επιρροές έρχεται η σημερινή μέρα και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Αιγόκερω και οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι ως επί το πλείστον θετικές, ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, ένα εξάγωνο με τον Ερμή και τις βραδινές ώρες εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στον λόγο μας και βοηθούν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Η Σελήνη μάλιστα από τον Αιγόκερω, επειδή θα βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα οργανωτικό και πρακτικό, κάνει τη μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις δοσοληψίες και τις επαγγελματικές μας επαφές. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, οργανωτικότητα οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί και τα οικονομικά μας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανό να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας, π.χ. τον πατέρα σας, τον εργοδότη σας. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τον Ερμή στους Ιχθύς θα έχετε μια πολυάσχολη αλλά και παραγωγική μέρα, με έμφαση στις επαφές ίσως και στις μετακινήσεις. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά e-mails, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις, είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της ημέρας καλύτερα να είστε κάπως πιο επιφυλακτικοί στα συμπεράσματα σας και να μη βιάζεστε να κρίνετε μια κατάσταση μόνο από αυτό που φαίνεται. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Ερμή σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο και τον Ουρανό σε τρίγωνο μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση.

 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ