China Daily Voice: Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του νέου ψηφιακού μέσου ενημέρωσης του ομίλου ΜΜΕ της One Voice

Αποσκοπεί στη δημιουργία μίας γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της China Daily Voice, του νέου ψηφιακού μέσου ενημέρωσης που δημιούργησε ο όμιλος ΜΜΕ της One Voice (κυριακάτικη εφημερίδα One Voice, ιστοσελίδες 1Voice.gr, Local1Voice.gr κ.ά), αποσκοπώντας στη δημιουργία μίας γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα, που θα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης στις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να αξιοποιήσουν την κινεζική αγορά.

Την παρουσίαση της China Daily Voice, με κεντρικό ομιλητή τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. Σιάο Τζουντσένγκ, παρακολούθησε η αφρόκρεμα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Δεκάδες κορυφαίοι επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη όλων των κλάδων (τράπεζες, κατασκευές, ασφάλειες, real estate, τουρισμός, ναυτιλία, επενδύσεις) καθώς και πολλοί εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και επιμελητηρίων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρέσβη της Κίνας για τη δυναμική της κινεζικής οικονομίας και τις συνέργειες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Από την πλευρά τους, ο εκδότης της One Voice Νίκος Μανεσιώτης και ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Μονεμβασιώτης, που είναι και ο επικεφαλής της China Daily Voice παρουσίασαν στους leaders της ελληνικής οικονομίας το νέο ψηφιακό μέσο επικοινωνίας, το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει το κενό στην καθημερινή, εξειδικευμένη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα σε σχέση με τις προοπτικές, τις ευκαιρίες, αλλά και τις προκλήσεις που επιφυλάσσει η αγορά της Κίνας για τις επιχειρήσεις της Ελλάδας. 

Η παρουσίαση φιλοξενήθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου Grecotel Pallas Athena στο κέντρο της Αθήνας και την οργανωτική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η γνωστή εταιρία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας brainstorm της Ελένης Αντωνιάδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ