Ο ασθενής Βασιλιάς Κάρολος επί τω έργω: Ευθυτενής και χαμογελαστός υποδέχθηκε τους νέους πρέσβεις – Ουίλιαμ και Καμίλα ακόμα μαλώνουν; (φωτό)

Πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του Βασιλιά Καρόλου

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο και την απουσία του για περίπου ένα μήνα μετά και από την εγχείρηση προστάτη, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις.

Επιστρέφει επί τω έργο δηλαδή, την ώρα που που στο παλάτι επικρατεί... αναταραχή ή καλύτερα έχει ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στον γιό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του, Βασίλισσα Καμίλα, με την τελευταία να έχει πάει διακοπές.

Διαβάστε ακόμα: Χαμός μέσα στο Μπάκιγχαμ: Τσακώθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Βασίλισσα Καμίλα – Η μητριά εγκατέλειψε τα καθήκοντά της και πήγε διακοπές (βίντεο)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Ο Βασιλιάς υποδέχθηκε πρεσβευτές από Αλγερία και Μαυριτανία στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ που του υπέβαλλαν τα διαπιστευτήρια.

Ο κ. Nourredine Yazid και ο κ. Samba Mamadou Ba παρουσίασαν τις «επιστολές» τους στην Αυτού Μεγαλειότητα - επίσημες επιστολές από τους αρχηγούς κρατών τους που σηματοδοτούν την έναρξη των καθηκόντων τους,  στο Ηνωμένο Βασίλειο.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Βασιλιάς χαμογελαστός και κοτσονάτος – Δείχνει μία χαρά ο Κάρολος σε νέα εμφάνιση που καθησυχάζει τον πλανήτη (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ