Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο - Συνεχής αμφισβήτηση, αβεβαιότητα & επιθετικότητα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το απόγευμα ολοκληρώνεται η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς που δημιουργεί ένα πέπλο ομίχλης στην καθημερινότητα μας με πολλή αβεβαιότητα και σύγχυση. 

Η Σελήνη σήμερα παραμένει στον Υδροχόο και μας κάνει εύκολα να αμφισβητούμε τα πράγματα, ενώ με τη σύνοδο προς τον Άρη το πρωί μπορεί να παθιαζόμαστε με τις απόψεις μας και αυτά που υποστηρίζουμε, δείχνοντας ίσως ένα πιο επιθετικό πρόσωπο προς τα έξω. Η σύνοδος με την Αφροδίτη ισορροπεί κάπως τα πράγματα, αλλά τα απρόοπτα δεν τελειώνουν καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας μεγαλύτερη αναστάτωση ή επικαιρότητα που μας δυσκολεύει.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα συναντώνται Ερμής και Ποσειδώνας στους Ιχθύς και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην ημέρα σας για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Βέβαια αυτή η συνάντηση στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας ακόμη και για σας τα «έξω καρδιά» παιδιά του ζωδιακού. Ή μια τάση να είστε αφηρημένοι και το μυαλό να ταξιδεύει αλλού. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν την περίοδο που θα περάσει στο ζώδιο σας ο Ερμής από τις 10/03 μέχρι τις 15/05. Σήμερα είναι μια απαιτητική ημέρα στον χώρο της δουλειάς και ενδεχομένως να έχετε και κάποια ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά και σας πιέζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα συναντώνται σε όψη συνόδου Ερμής και Ποσειδώνας στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε σύγχυση, απογοήτευση ή στρες στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτή την περίοδο, δείτε τη σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών. Η Σελήνη Υδροχόο με τις όψεις της θα σας πιέσει περισσότερο σε ζητήματα επαγγελματικών ή μπορεί να έχετε κάποιες έκτακτες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί κάποια σύγχυση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο σήμερα ίσως και αύριο να μην έχετε καθαρή εικόνα για πράγματα που θέλετε να κάνετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους, κλπ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα, θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ