Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Δυναμική όψη με ήρεμη & σοφή προσέγγιση στα πράγματα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας κάνοντας πιο δυναμικό το ξεκίνημα της εβδομάδας. Όμως καλούμαστε να επιλέξουμε την πιο ήρεμη και σοφή προσέγγιση στα πράγματα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Για να είμαι σαφής αυτή τη στιγμή το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε είτε τις απόψεις είτε τη δράση μας χωρίς να έχουμε επεξεργαστεί σωστά τα όποια δεδομένα δεν θα μας βγάλει σε ένα σωστό δρόμο. Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι η κύρια όψη σήμερα και ευνοεί ιδιαίτερα την έρευνα, τη βαθιά σκέψη και τις σημαντικές συζητήσεις. Σήμερα όμως το βράδυ η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της έξαρσης της, στους Ιχθύς, δημιουργώντας λίγο πιο γλυκιά ατμόσφαιρα στις προσωπικές μας σχέσεις. Στους Ιχθύς η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 05/04 και υπόσχεται στο διάστημα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο να είναι πιο βοηθητική στην έκφραση του συναισθήματος μας και στην ερωτική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα-δυο σημαντικά πράγματα για να μη χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι. Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας, αλλά δεν είναι κακό να ακούσετε τη γνώμη ειδικών αν σας απασχολεί κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα είναι αυτός των επαγγελματικών. Σήμερα η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, σε ένα ζώδιο πριν το δικό σας, σε έναν πιο μυστικό και αθέατο οίκο στο ωροσκόπιο σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώθετε στο επόμενο διάστημα πιο συντονισμένοι με τον σύντροφο σας. Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να προκύψει και μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν, που πιθανώς να θέλετε να δείτε αν μπορεί να έχει κάποια καλύτερη «γεύση» αυτή τη φορά ή να δώσετε την ευκαιρία. Από την άλλη είναι μια περίοδος που ίσως θέλετε να αφήσετε για τα καλά πίσω μια σχέση, να ηρεμήσετε και να προχωρήσετε στο καινούριο που θα έρθει. Θα αρχίσει σιγά-σιγά να υπάρχει μια έντονη παρασκηνιακή δράση τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες. Έτσι μπορεί να υπάρχει έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. Από την άλλη σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων κρύβοντας έτσι την ενόχληση σας. Καλύτερα να είστε ευθείς σε αυτά που θα πείτε. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση και να διασωθεί μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Από σήμερα περνά και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στους Ιχθύς φέρνοντας περισσότερη στήριξη από φίλους και συνεργάτες, ενισχύοντας το συλλογικό πνεύμα και τη συλλογική εργασία. Πέραν τούτου θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για την προσωπική σας ζωή και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες μέχρι τις 05/04 να χαρείτε την παρέα των φίλων σας και να είστε όμως και πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό θα έχετε την τάση να βιάζεστε ή θα υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς, ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν αν είναι κάπως αργός. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σήμερα όμως περνά και η Αφροδίτη στους Ιχθύς μες τον τομέα της καριέρας και σας ανοίγει ένα καινούριο δρόμο στα επαγγελματικά, δίνοντας σας την ευκαιρία να «φανείτε» περισσότερο, να περιποιηθείτε την «εικόνα» της δουλειάς σας προς τα έξω και να έχετε επαφές με άτομα τα οποία θα μπορούσαν να σας προτείνουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Από δω και κάτω να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι σημαντικές και αυτό θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο μέσα στον Μάρτιο. Σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη ευνοεί τις δοκιμασμένες σχέσεις και όχι τόσο τους πειραματισμούς.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ