Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Ολοκληρώνουμε εκκρεμότητες & υποχρεώσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε για να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας δραστηριότητες που μας δίνουν χαρά και μας χαλαρώνουν. Η μοναδική κύρια όψη της Σελήνης είναι το εξάγωνο με τον Άρη που μας κάνει πιο αποφασιστικούς και δυναμικούς. Πιο προσεκτικά πρέπει να βαδίσουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μολονότι δεν είναι αρνητική η μέρα για τα αποτελέσματα που θα έχουν, απλά λίγο πιο απαιτητική.

ΚΡΙΟΣ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Στην πορεία η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά η Σελήνη δε σχηματίζει αρνητικές όψεις κι είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Όμως σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά ήπια και μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Η Σελήνη στην πορεία της στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως ή άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στον Κριό όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση. Αν έχετε μυστικές συζητήσεις και επαφές είναι εξαιρετική μέρα για να τις προωθήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με τις συνήθεις ρουτίνες και υποχρεώσεις. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη και κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ