Σάρλοτ Κασιράγκι: Η πρώτη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο – Ποιος είναι ο Γάλλος διανοούμενος που ερωτεύτηκε παράφορα, η Πριγκίπισσα του Μονακό; (φωτό)

Η αριστοκράτισσα εγκατέλειψε τον σκηνοθέτη για τον συγγραφέα

Πριν από κάποιες βδομάδες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν ξανά ερωτευμένη την Σάρλοτ Κασιράγκι μετά από δεύτερο της διαζύγιο με  τον πρώην σύζυγό της και σκηνοθέτη Ντιμίτρι Ρασάμ, με τον οποίο έχει έναν γιό.

Πέρασαν μόνο 5 χρόνια από τον παραμυθένιο γάμο τους οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η νέα σχέση της Πριγκίπισσας Σάρλοτ του Μονακό επιβεβαιώνεται από το περιοδικό Paris Match που την έκανε εξώφυλλο μαζί με το νέο της αμόρε, Γάλλο συγγραφέα Νικολά Ματιέ.

Στο εξώφυλλο το ζευγάρι κυκλοφορεί με casual look.

Διαβάστε ακόμα: Η Charlotte Casiraghi ερωτευμένη ξανά; Αυτός είναι ο Γάλλος συγγραφέας που της έκλεψε την καρδιά!

Ποιος είναι ο κούκλος και διανοούμενος νέος σύντροφος της Πριγκίπισσας

Ο Νικολά Ματιέ είναι ένας γνωστός Γάλλος συγγραφέας, ο οποίος είναι βραβευμένος με βραβείο Goncourt το 2018.

Η νεαρή γαλαζοαίματη εγκατέλειψε τον κόσμο του κινηματογράφου για εκείνον της λογοτεχνίας. Η ίδια λατρεύει τη λογοτεχνία αφού διοργανώνει φιλοσοφικές συναντήσεις με τον οίκο Chanel και είναι πρόεδρος των "Φιλοσοφικών Συναντήσεων του Μονακό".

Λίγα Λόγια για την ζωή της πανέμορφη Πριγκίπισσας του Μονακό

Η Σάρλοτ Κασιράγκι είναι εγγονή της αξέχαστης Γκρέις Κέλι και η κόρη της Καρολίνας του Μονακό, της αδερφής του Πρίγκιπα Αλβέρτου που ηγείται της χώρας.

Τα φώτα της δημοσιότητας την κυνηγούν και όχι άδικα, καθώς είναι πανέμορφη και είχε έντονη προσωπική ζωή.

Έχει αποκτήσει δύο γιους από δύο σχέσεις της. Η πρώτη με τον Γάλλο κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ, πατέρα του πρώτου της γιου, Ραφαέλ, που γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2013.

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της οι δυο τους χώρισαν, λόγω "σύγκρουσης χαρακτήρων και ασύμβατων προσωπικοτήτων". Ο Ραφαέλ ζει στο Μονακό με τη μητέρα του.

Η ίδια έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Μπαλταζάρ, που γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2018. Ο πατέρας του είναι ο παραγωγός ταινιών Ντιμίτρι Ρασάμ. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το 2016 και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019.

Έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και σε royal events του πριγκιπάτου του Μονακό.

Ωστόσο, η ιστορία αγάπης τους έλαβε τέλος, πριν από λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Δεύτερο διαζύγιο για την όμορφη κόρη της Καρολίνας του Μονακό - Η Charlotte & ο Dimitri χωρίζουν - Η μοίρα με χωρισμούς & θανατηφόρα δυστυχήματα των Μονεγάσκων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ