Στα πάνω της η βασίλισσα Καμίλα - Παίζει μπάλα μόνη της! Οικοδέσποινα σε επίσημο event με συγγραφείς, νευροεπιστήμονες & όλο το enfant gâté (βίντεο)

Δεξίωση στο Clarence House

Χθες το βράδυ (26/3) η Βασίλισσα Καμίλα πήρε ξανά το ρόλο της οικοδέσποινας σε δεξίωση στο Clarence House!

Οι καλεσμένοι της ήταν συγγραφείς, νευροεπιστήμονες και μέλη της λογοτεχνικής κοινότητας για να σηματοδοτήσουν τα ευρήματα μιας πρωτοπόρου νέας ερευνητικής μελέτης που ανέθεσε το The Queen’s Reading Room.

Βασικά ευρήματα αποκάλυψαν ότι μόλις 5 λεπτά ανάγνωσης μπορούν να μειώσουν το άγχος σχεδόν 20%, να βελτιώσουν τη συγκέντρωση και την εστίαση έως και 11% και ότι το διάβασμα νωρίτερα μέσα στην ημέρα μπορεί να βοηθήσει τους αναγνώστες να νιώσουν πιο συνδεδεμένοι με τους άλλους και να νιώσουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.

Υποδέχτηκε, λοιπόν, όλο το enfant gâté της υψηλής διανόησης θέλοντας να παροτρύνει περισσότερο κόσμο να στρέφεται προς μία πιο υγιή ρουτίνα και να διευρύνει τις γνώσεις του γύρω από ιατρικά και λογοτεχνικά θέματα.

Μόνη της, καθώς ο σύζυγος της Βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπείες για τον καρκίνο συνομίλησε με τους ειδικούς, διάβασε και φρόντισε όλοι να απολαύσουν τη βραδιά.

Για την ιδιαίτερη περίσταση επέλεξε ένα κομψό σύνολο από @fiona_clare_couture αποτελούμενο από μάλλινο crepe jacket και κυπαρισσί σατέν φούστα.

Vicki Perrin, Val McDermid, Susie Dent, Gyles Brandreth, Donna Tartt, Helena Bonham Carter and Dame Joanna Lumley

Reading Room reception

Φυσικά, ούτε αυτή τη φορά αποχωρίστηκε τις suede μπότες της από @russellandbromley, αξίας £445.

Για την ανάγνωση των βιβλίων έβαλε τα σικ γυαλιά της σε πράσινο χρώμα, που κόστισαν συνολικά $249.

Ολοκλήρωσε το look της με έναν vintage χρυσό βραχιόλι με μπλε σταυρούς από @vancleefarpels και κόστος, $5,123.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Θα κάνει Πάσχα με την Καμίλα στο εξοχικό του, Windsor Castle - Παρά τη θεραπεία για καρκίνο, οι γιατροί του επιτρέπουν να πάει στην εκκλησία

Μέχρι να επανέλθει ο 75χρονος Κάρολος στα καθήκοντα του, η Καμίλα θα παίζει "μπάλα" στα βασιλικά σαλόνια ... μόνη της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ