Βασιλιάς Κάρολος: Θα κάνει Πάσχα με την Καμίλα στο εξοχικό του, Windsor Castle - Παρά τη θεραπεία για καρκίνο, οι γιατροί του επιτρέπουν να πάει στην εκκλησία

Θα απουσιάζει η πριγκίπισσα Κέιτ

Ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, θα παραστεί αυτή την Κυριακή στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών, ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η λειτουργία για τη βασιλική οικογένεια παραδοσιακά θα τελεστεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου εντός του Κάστρου του Ουίνδσορ.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ on camera: Έχω καρκίνο - Ξεκίνησα χημειοθεραπείες - Η ιστολογική έδειξε ότι υπάρχει όγκος μετά την επέμβαση στη κοιλιά (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: "Εκτός" ο βασιλιάς Κάρολος ξανά! Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας

Υπενθυμίζουμε ότι ο 75χρονος ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες ότι πάσχει από άγνωστης μορφής καρκίνου και ήδη είχε ξεκινήσει σε χημειοθεραπείες.

Για αυτόν τον λόγο έχει ελαττώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του αλλά παραμένει αρχηγός του κράτους.

Διαβάστε ακόμη: Οι καρκινοπαθείς Βασιλιάς Κάρολος & η νύφη του Πριγκίπισσα Κέιτ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κρατηθούν όρθιοι - Η μεγάλη αγάπη που τους δένει (φωτό)

Στην πασχαλινή λειτουργία, να σημειώσουμε ότι δεν θα δούμε την πριγκίπισσα Κέιτ, καθώς η ίδια γνωστοποίησε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα την Παρασκευή ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια προληπτικής χημειοθεραπείας μετά από διάγνωση καρκίνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ