Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας! "Του απομένουν λιγότερα από δύο χρόνια ζωής" - Τι λέει το δημοσίευμα

Άσχημα τα νέα ...

Νέα δημοσιεύματα έρχονται στη δημοσιότητα αποκαλύπτοντας τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον καρκίνο την ίδια χρονική περίοδο με την νύφη του Κέιτ Μίντλετον, πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και του απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωές. 

Στο καλύτερο σενάριο ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει πάνω από δύο χρόνια ζωής.

Διαβάστε ακομη: Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Θα μπορούσε να είναι όγκος στο παχύ έντερο; Το οικογενειακό ιστορικό, η παχυσαρκία, το κάπνισμα & το κόκκινο κρέας

Το περιοδικό επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι έχει αφήσει να εννοηθεί το παλάτι, ενώ ακόμα και πριν από τη διάγνωση του καρκίνου υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του.

Το δημοσίευμα του InTouch

 «Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το παλάτι και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την πολυτάραχη οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», αποκάλυψε το μέλος του βασιλικού στενού κύκλου στις αρχές Μαρτίου. «Ο καρκίνος τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική»

Ωστόσο, το περιοδικό δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για να υποστηρίξει τα γραφόμενά του και περιορίζεται στην αναφορά ότι πηγή ενημέρωσης είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας. Σημειώνει, δε, πως ο καρκίνος στο πάγκρεας για τον βασιλιά είναι ένα κοινό μυστικό ανάμεσα σε λίγους έμπιστους της βασιλικής οικογένειας.

Με νεότερο δημοσίευμα το In Touch σημειώνει πως πλέον το παλάτι εξετάζει το πρωτόκολλο για την κηδεία του βασιλιά που φέρει την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge». Σημειώνεται πως η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ονομαζόταν «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Σε πολύ άσχημη κατάσταση η υγεία του – Ετοιμάζει το σχέδιο διαδοχής – Στο επίκεντρο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Εκτός «παιχνιδιού» ο Χάρι (φωτό & βίντεο)

Το «Operation Menai Bridge» περιλαμβάνει τα γνωστά πρωτόκολλα: Όταν ο μονάρχης πεθάνει, το σώμα του θα μεταφερθεί από το παλάτι του Μπάκινγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ. Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και η επίσημη κηδεία του θα γίνει εννέα ημέρες αργότερα. Πιθανότατα θα ταφεί στο βασιλικό τάφο στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Ωστόσο, τα σενάρια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δίνουν και παίρνουν, ενώ ο ίδιος θα παραστεί κανονικά στη λειτουργία στο Κάστρο του Γουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ