Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα - Ευδιάθετος αλλά φανερά αδυνατισμένος (βίντεο)

Απόντες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ

Κυριακή του Πάσχα σήμερα για τους Καθολικούς και ο Βασιλιάς Κάρολος ήδη κατέφθασε στο κάστρο του Γουίνδσορ, για να παρακολουθήσει την εορταστική λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του με καρκίνο.

Να σημειώσουμε πως η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα παρευρεθούν φέτος στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, καθώς και η 42χρονη royal πάσχει από καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας! "Του απομένουν λιγότερα από δύο χρόνια ζωής" - Τι λέει το δημοσίευμα

Κατά την άφιξη του στην εκκλησία, ο 75χρονος γύρισε και χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος. Φαινόταν ευδιάθετος αλλά και πολύ αδυνατισμένος.

Το βασιλικό ζεύγος κάθισε μακριά από τους υπολοίπους θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουν την υγεία του βασιλιά.

Διαβάστε ακόμη: Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Θα μπορούσε να είναι όγκος στο παχύ έντερο; Το οικογενειακό ιστορικό, η παχυσαρκία, το κάπνισμα & το κόκκινο κρέας

Νωρίτερα, ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury ξεκίνησε το πασχαλινό κήρυγμά του καλώντας τους πιστούς να προσευχηθούν για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και του βασιλιά.

«Προσευχόμαστε για εκείνη και τον Βασιλιά στην αξιοπρεπή ανταπόκρισή τους και προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν με τον ίδιο τρόπο», είπε ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Τζάστιν Γουέλμπι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ