Ονειρική η νέα κολεξιόν της Λιάνας Καμπά - Διαφάνειες, θηλυκότητα, φίνα υφάσματα & άψογο ράψιμο (φωτό-βίντεο)

Η νέα συλλογή Liana Camba, μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των ονείρων!

Η αναζήτηση της αυθεντικής ομορφιάς φτάνει στο τέλος της με τη νέα συλλογή Liana Camba. Εμπνευσμένη από τον κόσμο των ονείρων και των παραμυθιών η Enigma είναι μια απόδραση σε ένα μαγικό σύμπαν όπου τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας γίνονται θολά, εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά τη θεατρικότητα και η κομψότητα το σύγχρονο ρομαντισμό.

Σε ένα σκηνικό με φόντο ιμπρεσιονιστικούς ουρανούς και ονειρικά τοπία οι αιθέριες σιλουέτες Liana Camba αφηγούνται υπέροχες ιστορίες μόδας που υπογραμμίζουν την εκλεκτική δημιουργικότητα και τη χειροποίητη δεξιοτεχνία των συλλογών της Ελληνίδας δημιουργού.

Σαν νύμφες που δραπετεύουν από σελίδες παραμυθιών οι μούσες της νέας συλλογής ζωντανεύουν το μύθο της άνοιξης και πειραματίζονται με τα εντυπωσιακά λουκ μιας γκαρνταρόμπας που υπόσχεται να μεταμορφώσει την καθημερινότητα σε μια μαγική εμπειρία.

Οι ανάλαφρες παστέλ αποχρώσεις συναντούν τις αστραφτερές υφές και οι δροσερές δαντέλες τα λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία, για να γίνουν πινελιές στον ανοιξιάτικο πίνακα της σχεδιάστριας που αποτυπώνει τη νέα κομψότητα με το πιο σαγηνευτικό τρόπο.

Με έμφαση στις ρευστές γραμμές, τα μακριά μήκη, τις αέρινες σιλουέτες, τις κολακευτικές ασυμμετρίες, τα ανάγλυφα φλοράλ και τις δροσερές διαφάνειες κάθε κομμάτι της συλλογής Enigma έρχεται να συνθέσει το στιλιστικό παζλ της νέας σεζόν που περιμένει να αποκωδικοποιηθεί προσκαλώντας κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την αληθινή ομορφιά της και να εκφράσει το προσωπικό της στυλ με μια συλλογή που θα την ταξιδέψει στον κόσμο της πολυτέλειας και του ονείρου.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η μεγάλη κυρία της ελληνικής μόδας, Λιάνα Καμπά: Διαφάνειες, ονειρεμένα υφάσματα, υψηλή ραπτική & λεπτομέρειες αθάνατων ρούχων (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η Λιάνα Καμπά και οι δημιουργίες της για το Καλοκαίρι 2022- Διαφάνειες, λιτά μοτίβα & εντυπωσιακά prints (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η χριστουγεννιάτικη φινέτσα στα βραδινά της Λιάνας Καμπά - Τέλειες ραφές, πολυτελή υφάσματα & στυλ (φωτό)

Credits καμπάνιας

Φωτογράφος: Βασίλης Φωτίου
Βιντεογράφος: Alessandro Vensi Hans
Styling: Φίλιππος Μίσσας
Μακιγιάζ: Irida Anca
Μαλλιά: Tom Zois
Μοντέλα: Τόνια και Νικόλ Παπαργυρίου / Ace Models
Επικοινωνία & PR: Newness Agency

LIANA CAMBA

Καταστήματα 
Λαοδίκης 33, Γλυφάδα 166 74
Π. Αναγνωστοπούλου 26, Κολωνάκι 106 73.
Χονδρική πώληση 
Καλυψούς 6, Παλαιό Φάληρο 17561 (τηλ: 2109839548).

Website.    https://lianacamba.gr/cms/
Instagram. https://www.instagram.com/liana_camba/
Facebook. https://www.facebook.com/lianacamba/?ref=settings

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ