Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece η μεγάλη κυρία της ελληνικής μόδας, Λιάνα Καμπά: Διαφάνειες, ονειρεμένα υφάσματα, υψηλή ραπτική & λεπτομέρειες αθάνατων ρούχων (φωτό)

Η Λιάνα Καμπά θέλει μέσα από τα ρούχα της να σχεδιάζει... "τρόπους διαφυγής" για την σύγχρονη γυναίκα...

"Επενδύοντας" σε γήινες αποχρώσεις, λιτά μοτίβα, αλλά και εντυπωσιακά prints, καθώς και την απλότητα λευκού και μαύρου η  σχεδιάστρια  Λιάνα Καμπά εντυπωσιάζει με κάθε της δημιουργία. 

Η μεγάλη κυρία της ελληνικής μόδας θα βρίσκεται ανάμεσα στους σπουδαιότεους Έλληνες σχεδιαστές, μέλη της Ελληνικής Ένωσης Σχεδιαστων Μόδας, που θα συμμετάσχουν με δημιουργίες τους στο 2ο Ντεφιλέ Ελληνικής Μόδας στο Μοντρεάλ του Καναδά, που διοργανώνει στις 25 Απριλίου το Λύκειο των Ελληνίδων Μοντρεάλ (ΛΕΜ) με σκοπό τα έσοδα απο την βραδιά να διατεθούν υπέρ της επιστημονικής έρευνας γιά τη έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου των ωοθηκών και του ενδομητρίου.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: 14 Έλληνες σχεδιαστές στο Μοντρεάλ για σπουδαίο σκοπό: Η Ορσαλία, η Ιουστίνη και η Ειρήνη υποδέχονται την ελληνική μόδα στον Καναδά

Χρησιμοποιώντας πολυτελή υφάσματα και κάνοντας - συχνά - ανατρεπτικούς συνδυασμούς, η Λιάνα Καμπά πετυχαίνει να ανανεώσει τον όρο της "φινέτσας".

Η σχεδιάστρια Λιάνα Καμπά

Το who is who της 

Η σχεδιάστρια μόδας Liana Camba με έδρα την Αθήνα δημιουργεί εκλεπτυσμένα γυναικεία ρούχα από το 1987.

 

 

 

Η επιτομή της γυναίκας για την Λιάνα Καμπά είναι ένας συνδυασμός κομψότητας και αίγλης. Εμπνευσμένα από την πολλαπλότητα των ρόλων μιας σύγχρονης γυναίκας, τα σχέδια της  εστιάζουν στην κολακεία ενός γυναικείου σώματος και προσαρμόζουν το προσωπικό στυλ μιας γυναίκας στην απαιτητική καθημερινότητά της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σχεδιάστρια  έχει μια αξιόπιστη και αφοσιωμένη πελατεία, ενώ τα ρούχα της, έχουν φορέσει πολλές διασημότητες. Τα γαμήλια ενδύματά της είναι μοναδικά κατασκευασμένα sur-mesure για κάθε νύφη για να ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά της.

 

 

 

 

 

 

Τherinos

Όλα τα υφάσματα προέρχονται με φροντίδα και όλα τα ενδύματα δημιουργούνται στις εγκαταστάσεις της υπό την προσωπική της επίβλεψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ