Μανώλης Μαυρομμάτης: Αχτίδα αισιοδοξίας για τον δημοσιογράφο - Αποσωληνώθηκε έπειτα από 45 μέρες νοσηλείας (φωτό)

Φαίνεται όλα να βαίνουν καλώς...

Έχουν περάσει 45 μέρες από την στιγμή που ο πρώην Ευρωβουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης που βρέθηκε στο νοσοκομείο μαζί με την σύζυγό του, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σπίτι τους ενώ κοιμόντουσαν.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του δημοσιογράφου, καθώς αποσωληνώθηκε επιτέλους.

Την είδηση έκανε γνωστή η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σε επικοινωνία της με την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Αποσωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης. Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην ομάδα των γιατρών της ΜΕΘ του “Γεννηματά”, έκαναν τις προσπάθειές του και σήμερα ένας άνθρωπος επανήλθε και θα είναι κοντά μας σε λίγο καιρό. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και τα ευχάριστα πρέπει να τα λέμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.


Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ μετά από φωτιά σπίτι τους - Βελτίωση για το δημοσιογράφο (φωτό & βίντεο)

Εχθές, ο γιος του ζευγαριού έκανε έκκληση για αίμα μέσω ανάρτησής του στο Facebook, με το πρώτο ευχάριστο νέο να γίνεται γνωστό σήμερα, με την αποσωλήνωση του Μανώλη Μαυρομμάτη.

Διαβάστε ακόμα: Έκκληση για αίμα: Μανώλης Μαυρομμάτης – Ρένα Βενιέρη δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή - Νοσηλεύονται για 44η μέρα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ