Βασίλης Ζούλιας on camera μετά την πυρκαγιά στο ατελιέ του: «Αν θέλετε να μας βοηθήσετε, αγοράστε στο e-shop μας» - «Όλες οι παραγγελίες θα παραδοθούν στην ώρα τους» (φωτό & βίντεο)

Ο σχεδιαστής ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του όλο το κόσμο

Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης.

Μέρος του ατελίε του κάηκε πριν από δύο μέρες και τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Βασίλη Ζούλια μα εκείνος δεν χάνει την ελπίδα του.

Τονίζει πως δεν κάηκε κανένα φόρεμα που ήταν προς παράδοση, αλλά μιλάει για μία δύσκολή περίοδο στην επαγγελματική του πορεία.

Ο σχεδιαστής αναφέρει πως αν κάποιος έχει την δυνατότητα και θέλει να τον στηρίξει, θα μπορούσε να αγοράσει κάτι από τα αριστουργήματα του, τα οποία είναι ανεβασμένα στο e-shop.

Έχει ανεβεί στο e-shop, όλη η νέα καλοκαιρινή συλλογή που θα σας ξετρελάνει!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα: Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια για τη φωτιά στο ατελιέ του - "Δεν έχω ασφάλεια, ούτε κάποια γραπτή συμφωνία - Κάηκαν ολοσχερώς τα 70 τ.μ"

Δείτε και τα μαγευτικά φορέματά του, που δυστυχώς κάηκαν:

Όλα θα πάνε καλά  όμως, γιατί ο Βασίλης Ζούλιας είναι ιδιοφυία στον χώρο του και δεν τα βάζει κάτω!

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Ζούλιας για την πυρκαγιά στο ατελιέ του: «Ρούχα υψηλής ραπτικής, 15 ετών έγιναν στάχτη» - «Η αξία τους είναι ανυπολόγιστη» (βίντεο)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ