Πριγκίπισσα Kate: Οι γονείς της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Η κόρη τους έχει καρκίνο και τους «πνίγουν» τα χρέη (φωτό)

Θα το ξεπεράσουν το πρόβλημα;

Όπως κάθε γονιός μετά από μία τόσο σοβαρή αποκάλυψη, σαν την διάγνωση του καρκίνου της Πριγκίπισσας Κέιτ, είναι χάλια, έτσι και η οι γονείς της, Κάρολ και Μάικλ είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Κάρολ Μίντλετον είδε τον κόσμο της να γκρεμίζεται μαθαίνοντας ότι η κόρη της νόσησε με καρκίνο και φυσικά είναι διαρκώς στο πλευρό της για να της δίνει δύναμη. 

Δεν είναι βέβαια το μοναδικό πρόβλημα των γονιών της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Κάρολ και ο Μάικλ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

twitter

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Βιάστηκε να αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο – Ο λόγος; - Την απείλησαν αυτοί που είχαν κλέψει τον ιατρικό της φάκελο (φωτό & βίντεο)

Η άνοδος και η πτώση της επιχείρησής τους 

Οι γονείς της Πριγκίπισσας Κέιτ είχαν ιδρύσει μαζί την εταιρεία Party Pieces, αλλά αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την επιχείρηση η οποία στη συνέχεια πωλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη. 

Ωστόσο, τα χρέη προς τους πιστωτές έφτασαν τις 2,6 εκατομμύρια λίρες με την εταιρεία Interpath Advisory (IA) στην οποία ανέθεσαν την πώληση να αδυνατεί να καλύψει όλα τα έξοδα αποζημίωσης.

Η επιχείρηση αυτή είναι που εξασφάλισε μια άνετη ζωή και τα καλύτερα σχολεία στην Κέιτ και τα αδέλφια της

Το Party Pieces ιδρύθηκε από την Κάρολ και τον Μάικλ Μίντλετον το 1987, επτά χρόνια μετά τον γάμο τους. 

Ήταν μια οικογενειακή επιχείρηση που πουλούσε αξεσουάρ για πάρτι και κάποτε ήταν τόσο επιτυχημένη που τα κέρδη της βοήθησαν να φοιτήσουν η πριγκίπισσα Κέιτ και τα αδέρφια της Πίπα και Τζέιμς στο διάσημο Marlborough College, ένα οικοτροφείο στο Wiltshire.

Aκόμα η Κέιτ πήγε στο University of Edinburgh στο St. Andrews όπου γνώρισε τον Γουίλιαμ και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους...

Αρκετά χρόνια αργότερα η επιχείρηση αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες και κατά τη διάρκεια της πανδημίας η εταιρεία περιήλθε στη διοίκηση. Η επιχείρηση πωλήθηκε πέρυσι στον επιχειρηματία Τζέιμς Σινκλέρ έναντι 180.000 λιρών, σύμφωνα με τους Times.

Παρά την πώληση, τα χρέη έχουν μείνει και δυσκολεύουν τους γονείς της άρρωστης πριγκίπισσας.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ο Απρίλιος θα είναι ξεχωριστός για την Πριγκίπισσα Kate; – Αυτός ο μήνας θα την κάνει να χαμογελάσει παρά τις δυσκολίες (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ