Τι είπε η Katy Perry και ξεσήκωσε τους Μουσουλμάνους στο προκλητικό νέο της βίντεο - κλιπ με αποτέλεσμα να «κατέβει» απο το Υoutube;

Με επιτυχία στέφθηκε η διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών από μουσουλμάνους, που ζητούσαν να «κατέβει» από το YouTube, βίντεο κλιπ της Κέιτι Πέρι, καθώς το θεωρούσαν προσβολή στη θρησκεία τους.

Με επιτυχία στέφθηκε η διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών από μουσουλμάνους, που ζητούσαν να «κατέβει» από το YouTube, βίντεο κλιπ της Κέιτι Πέρι, καθώς το θεωρούσαν προσβολή στη θρησκεία τους.

Στο νέο βίντεο κλιπ της 29άχρονης τραγουδίστριας, για το τραγούδι «Dark Horse», η Πέρι υποδύεται μια αιγύπτια πριγκίπισσα που πρέπει να επιλέξει έναν από τους μνηστήρες της. Οι υποψήφιοι καταφθάνουν διαδοχικά με δώρα τα οποία απορρίπτει η πριγκίπισσα, και για να τους τιμωρήσει τους μετατρέπει σε άμμο με αστραπές που ρίχνει από τα δάχτυλά της.

Η σκηνή με το μενταγιόν που προκάλεσε την αντίδραση των μουσουλμάνων.

Η αμερικανίδα ερμηνεύτρια, ντυμένη ως άλλη Κλεοπάτρα, μετατρέπει σε σκόνη έναν άνδρα που φορά ένα μενταγιόν με την λέξη «Αλλάχ» γραμμένη επάνω του, στα αραβικά.

Πάνω από 65.000 άνθρωποι υπέγραψαν στη διαδικτυακή καμπάνια, δηλώνοντας πως το βίντεο ήταν προσβλητικό για τους μουσουλμάνους, θεωρώντας ότι «προάγει την βλασφημία». Η καμπάνια είχε ως αποτέλεσμα να σβηστεί το μενταγιόν από την επίμαχη σκηνή, χωρίς να γίνει σαφές ποιος έδωσε την εντολή, και όσους ξεκίνησαν την συγκέντρωση των υπογραφών να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.

Η καμπάνια είχε ως αποτέλεσμα να σβηστεί το μενταγιόν από την επίμαχη σκηνή, χωρίς να γίνει σαφές ποιος έδωσε την εντολή.

Θυμίζουμε πως η Κέιτι Πέρι, αν και ξεκίνησε την καριέρα της ως ερμηνεύτρια χριστιανικών ύμνων (γκόσπελ), έχει συγκεντρώσει αρκετές φορές τα αρνητικά σχόλια θεατών. Παρόλα αυτά, το βίντεο του κομματιού «Dark Horse», καταγράφει, μέχρι τώρα, περισσότερες από 40 εκατομμύρια προβολές.


Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ