Λαμπερή εκδήλωση στο Μουσείο Λαλαούνη - Η σύζυγος του αείμνηστου Ηλία με τις κόρες της - Επίσημη καλεσμένη η Μαρέβα Μητσοτάκη (φωτό)

Σε εκδήλωση στο Μουσείο Κοσμήματος του Ηλία Λαλαούνη με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας

Με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας, το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη παρέθεσε εκδήλωση με επίτιμη καλεσμένη την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, σηματοδοτώντας την εκκίνηση του επετειακού εορτασμού του ΜΚΗΛ.

Προσκεκλημένες στην εκδήλωση ήταν κυρίες των Αθηνών, καταξιωμένες στον χώρο τους, που εκπροσωπούν την κομψότητα και έχουν συμβάλλει σημαντικά στο κοινωφελές έργο του ΜΚΗΛ. 

Διαβάστε ακόμη: Τα περίφημα πασχαλινά αυγά Λαλαούνη! Από αμέθυστο, αχάτη, μάτι της τίγρης & ροζ χαλαζία - Απλά υπέροχα!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η κυρία Ιωάννα Λαλαούνη, Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΜΚΗΛ, παρουσίασε μια σύντομη ανασκόπηση στο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο του Μουσείου, καθώς και την νέα περιοδική έκθεση με τίτλο «Ηλίας Λαλαούνης: Αναδρομή στην Καινοτομία», αφιερωμένη στον ιδρυτή του μουσείου, Ηλία Λαλαούνη.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε για την περίσταση maxi tiered φούστα (φούστα δηλαδή με διαβαθμισμένα πάνελ) σε χακί χρώμα με λευκό t-shirt και μαύρο σακάκι.

Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι sneakers σε μαύρο - μπεζ χρώμα και κοσμήματα (σκουλαρίκια, μενταγιόν) από τις συλλογές Ilias Lalaounis. 

Μία εμφάνιση που επίσης ξεχώρισε ήταν κι εκείνη της Σίας Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στον SKAI φόρεσε ένα εμπριμέ κομψό φόρεμα σε bohemian ύφος, από τη συλλογή του brand Farm Rio.

Είναι το σχέδιο Ainika Sparkle Black Long Sleeve Maxi dress και κοστίζει 249 ευρώ περίπου.

Με μωβ παντελόνι και σομόν πουκάμισο δημιούργησε ένα κομψό σύνολο η Ευγενία Μανωλίδου.

Διαβάστε ακόμη: Μόνο στο Eirinika - Ρούλα Κολιοπούλου: Η γυναίκα που διάλεξε ο Ηλίας Λαλαούνης για σπάνια κοσμήματά του & σκάλισε την προτομή του Κων/νου Καραμανλή (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Made In Greece: Τα πολυαγαπημένα, κρεμαστά, πολύχρωμα αβγά του Ηλία Λαλαούνη για το Πάσχα (φωτό)

Πηγή φωτογραφιών: Studio Panoulis

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ