Ράγισε η μητέρα της 22χρονης από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο: «Μας είπαν, δεν υπάρχει επιστροφή» - Νεκρός ο φίλος της, είχε ξανατρακάρει (βίντεο)

«Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της» λέει η μητέρα της κοπέλας

Το τρομακτικό τροχαίο που έγινε λίγο πριν από τα Μεσάνυχτα της Δευτέρας οδήγησε στον τάφο τον 27χρονο Νίκο και στην εντατική την 22χρονη φίλη του η οποία σύμφωνα με τη μητέρα της «δεν έχει επιστροφή».

Πολύ λίγα περιθώρια αισιοδοξίας δίνουν οι γιατροί για να καταφέρει να αντέξει η 22χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τροχαίο στο Μαρκόπουλο.

Η μητέρα της μίλησε στον Alpha και τόνισε ότι οι γιατροί χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμη την κατάσταση.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της κοπέλας, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της.

Για τον 27χρονο, που ήταν και ο σύντροφός της, είπε ότι λάτρευε την ταχύτητα, αλλά, επειδή φοβόταν, της είχε ζητήσει να ξεκόψει μαζί του. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως το θύμα είχε τρακάρει ξανά στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Πως σκοτώθηκε ακαριαία ο 27χρονος Νίκος και χαροπαλεύει η 23χρονη συνοδηγός - Μόλις είχε αγοράσει το αυτοκίνητο

«Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μια-δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια-δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο» είπε.


Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος και η 22χρονη συνοδηγός κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητο του πρώτου στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, στις 11 το βράδυ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημά τους εξετράπη της πορείας του προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια έπεσε σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών χρειάστηκε η πυροσβεστική, που ανέσυρε τον 27χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Και οι δύο επιβάτες φέρονταν να μη φορούσαν ζώνη.

Δείτε ακόμα: Σοκαριστικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Αυτοκίνητο χτύπησε σε στάση λεωφορείου και καρφώθηκε σε κολώνα - Νεκρός 27χρονος οδηγός, σοβαρά 23χρονη συνοδηγός (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ