Σοκαριστικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Αυτοκίνητο χτύπησε σε στάση λεωφορείου και καρφώθηκε σε κολώνα - Νεκρός 27χρονος οδηγός, σοβαρά 23χρονη συνοδηγός (βίντεο)

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των ατόμων

Ένας νεκρός και μια σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Στις 23:30 αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νέοι άνθρωποι και εκινείτο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πρώτα σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια καρφώθηκε σε κολώνα.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. 


 

Δείτε ακόμα: Δείτε σοκαριστικό βίντεο με την κομμένη Ferrari στην Ιταλία: Ο Dj Style Q και το μοντέλο Anna Kraevskaya κάηκαν ζωντανοί – Βρέθηκαν μόνο τα χρυσά τους ρολόγια

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της Τροχαίας για αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε ακόμα: Τραγικό τροχαίο: Μοτοσικλετιστής «καρφώθηκε» σε κολόνα στη Λ. Συγγρού - Ο 54χρονος έχασε τον έλεγχο σε σημείο όπου γίνονται έργα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ