Έλλη Στάη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφο της, Νίκο Μουνδρέα - Κομψή με αμάνικο φόρεμα & μπλε τσάντα (φωτό)

Διατηρούν χαμηλό προφίλ

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο μουσείο της Ακρόπολης το δείπνο το οποίο διοργάνωσαν από κοινού το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Ακρόπολης και το Ίδρυμα Αντώνιος Ε. Κομνηνός, μεγάλος χορηγός της περιοδικής έκθεσης ΝοΗΜΑΤΑ.

Το δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, Nataša Pirc Musar, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα, καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Κων/νος Τασούλας, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και πολλοί ακόμα. 

Οι 200 προσκεκλημένοι από τον χώρο του εφοπλισμού, της πολιτικής, των οικονομικών και των τεχνών ξεναγήθηκαν στην έκθεση και στη συνέχεια απόλαυσαν το δείπνο, το οποίο πλαισιώθηκε από τη μουσική συνοδεία άρπας (Ευαγγελία Κοσιόγλου), πιάνο (Μάνος Κιτσικόπουλος) και βιολοντσέλο (Έλσα Παπέλη) με φόντο τον Ιερό Βράχο.



Μεταξύ των παρευρισκόμενων εντοπίσαμε και σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα με την σύντροφό του Έλλη Στάη. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι 7 χρόνια μαζί ενώ φροντίζει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή από τα έντονα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Η Έλλη Στάη αποχαιρέτησε την μητέρα της με δάκρυα στα μάτια – Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία στην Λευκάδα

Για την περίσταση η δημοφιλής δημοσιογράφος επέλεξε ένα κομψό midi αμάνικο μαύρο φόρεμα σε flared γραμμή με την υπογραφή του οίκου Azzedine Alaïa. 

Διαβάστε ακόμη: Έλλη Στάη: 70 ετών γίνεται σήμερα η πιο καλοδιατηρημένη star της ελληνικής TV – Οι 4+1 γάμοι & ο μοναχογιός της – Η δημοσιογράφος που «άφησε» εποχή! (φωτό & βίντεο)

Απογείωσε το σικ look της με ένα ιδιαίτερο κόσμημα, μπλε μικρή τσάντα και embellished γόβες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ