Νεαρός Αμερικάνος διαμαρτύρεται δημόσια: "Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σήμερα - Εργάζομαι 90 ώρες & πάλι δεν μπορώ να ζήσω" - Δείτε το βίντεο

Έγινε viral

Το Tiktok αποτελεί, πλέον μία πλατφόρμα που ο καθένας μπορεί να εκφράσει κάποιον προβληματισμό του και αμέσως να γίνει viral.

Έτσι και στην περίπτωση του ενός Αμερικάνου, ο οποίος ανήκει στην γενιά Ζ και "παλεύει" να τα βγάλει πέρα σε οικονομικό επίπεδο.

«Γιατί βγάζω πάνω από το τριπλάσιο του ομοσπονδιακού κατώτατου μισθού και παρόλα αυτά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να ζήσω;» αναφώνησε ο Nic στο βίντεο, αποτυπώνοντας την απογοήτευση που νιώθουν αμέτρητοι νέοι Αμερικανοί που αγωνίζονται να προσανατολιστούν στην πραγματικότητα της ενηλικίωσης σε έναν ολοένα και πιο ακριβό κόσμο. 

Τόνισε δε, ότι ο στόχος δεν πρέπει να είναι να μοχθούμε ατελείωτα μόνο και μόνο για να τα βγάλουμε πέρα.

Ο Nic υπογράμμισε τον παραλογισμό του κόστους στέγασης, αναφέροντας αδιανόητες πληροφορίες για διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων. 

Οι ειλικρινείς παρατηρήσεις του έριξαν φως στη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν πολλοί που βρίσκονται εκτός της αγοράς κατοικίας και επιβαρύνονται από το βάρος της οικονομικής ανασφάλειας.

Η κραυγή απόγνωσης Nic έρχεται εν μέσω ανησυχητικών οικονομικών δεικτών, με τα τελευταία στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή να αποκαλύπτουν μια επίμονη τάση πληθωρισμού. Το κόστος στέγασης και το κόστος της βενζίνης, ειδικότερα, έχουν συμβάλει σημαντικά στη συνολική αύξηση των τιμών, επιβαρύνοντας επιπλέον τους ήδη τεντωμένους προϋπολογισμούς.

Σίγουρα δεν είναι ο Nic δεν είναι ο μόνος που έχει αυτές τις ανησυχίες και που καθημερινά έρχεται αντιμέτωπος με δεκάδες δυσκολίες.

Οι συνεχείς αυξήσεις και το κόστος ζωής πλέον ωθούν ολοένα και περισσότερους νέους στα άκρα και σε μία κατάσταση απόγνωσης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ