Σοφία Λόρεν: Η «άγνωστη» αδελφή της καλλονής σταρ, η μαμά της & η αγάπη αλα ιταλικά των τριών γυναικών μεταξύ τους - Σπάνιες φωτό για πρωτη φορά στην Ελλάδα

 Η μητέρα και οι δύο κόρες υπήρξαν αχώριστες.

Έγραψε ιστορία στον κινηματογράφο, βραβεύτηκε με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του Βιττόριο ντε Σίκα Η Ατιμασμένη, και η Σοφία Λόρεν ήταν στην πραγματικότητα μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Η ταλαντούχα σταρ, θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της γενιάς της και είναι επίσης διάσημη ως ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Το ίδιο όμορφη ήταν και η μικρότερη αδερφή της Άννα Μαρία. Τα δύο κορίτσια που ήταν πολύ αγαπημένα , μεγάλωσαν κοντά στη Νάπολη, με την μητέρα τους Ρομίλντα Βιλάνι και τη γιαγιά τους Σοφία. 

Η Άννα - Μαρία Σικολόνε γεννήθηκε το 1938.

Η άγνωστη σχέση της Σοφία Λόρεν με τον Μουσολίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Η άγνωστη σχέση της Σοφία Λόρεν με τον Μουσολίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Η μητέρα τους, Ρομίλντα ήταν καθηγήτρια πιάνου που φιλοδοξούσε να γίνει ηθοποιός. Σε ηλικία 17 ετών κέρδισε έναν διαγωνισμό στην Ιταλία ως σωσίας της Γκρέτα Γκάρμπο καθώς και μια υπόσχεση να παίξει στην MGM, αλλά δεν την άφησε η μητέρα της. «Δεν θα πας στην Αμερική, η κυρία Γκάρμπο θα σε μισήσει και η μαφία θα σε δολοφονήσει, όπως δολοφόνησαν τον Ροδόλφο Βαλεντίνο» της είπε.

Η άγνωστη σχέση της Σοφία Λόρεν με τον Μουσολίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Ρομίλντα μαζί με τις δύο κόρες της, Σοφία και Άννα-Μαρία Μαρία, επέστρεψαν στην πατρίδα της στο Ποτσουόλι, κοντά στη Νάπολη όπου έζησαν πολύ φτωχικά με τη βοήθεια της γιαγιάς της Σοφίας. Εγκαταλείποντας τα όνειρά της να γίνει σταρ η μητέρα τοποθέτησε όλες τις ελπίδες της στην κόρη της Σοφία.

Μετά τον πόλεμο, η Σοφία και η οικογένειά της επέστρεψαν στο Ποτσουόλι. Η γιαγιά Λουίζα διασκεύασε σε αίθουσα το σαλόνι του σπιτιού, πουλώντας σπιτικό λικέρ από κεράσι. Η Ρομίλντα έπαιζε πιάνο, η Μαρία τραγουδούσε και η ντροπαλή Σοφία σέρβιρε και έπλενε τα πιάτα.

Το 1962 και ενώ η Σοφία Λόρεν ήταν ήδη διάσημη σταρ, η αδελφή της Άννα Μαρία παντρεύεται τον πιανίστα γιό του Μουσολίνι, Ρομάνο. Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, την ακροδεξιά πολιτικό Αλεσάντρα και την Ελιζαμπέτα. Το ζευγάρι χώρισε και η Άννα Μαρία ξαναπαντρεύτηκε το 1977 τον χειρούργο Magid Tamiz. Ο Ρομάνο Μουσολίνι πέθανε το 2004 στη Ρώμη.

Διαβάστε ακόμη: Sophia Loren: Ακόμη ένα εστιατόριο αφιερωμένο στη θρυλική ηθοποιό - Γεμάτο πορτρέτα & αναμνήσεις μίας άλλης δεκαετίας

Immagine

Ο Ρομάνο Μουσολίνι ήταν ο τέταρτος και νεότερος γιός του Μπενίτο Μουσολίνι, του φασίστα δικτάτορα της Ιταλίας από το 1922 ως το 1943. Σπούδασε μουσική και έπαιζε κλασικά κομμάτια σε τον πατέρα του στο βιολί.

Διαβάστε ακόμη: Ίσως η πιο σπάνια φωτό της η Σοφία Λόρεν: Με το μωρό της στο καροτσάκι - Ακολουθεί ο πολύ μεγαλύτερος άντρας της Carlo Ponti

Διαβάστε ακόμη: Vintage moment: Η Sophia Loren βραβεύεται με τιμητικό Όσκαρ - Η απίθανη Valentino τουαλέτα που άφησε εποχή (φωτό-βίντεο)

Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Ρομάνο Μουσολίνο ξεκίνησε να παίζει τζαζ με το ψευδώνυμο Romano Full και στα μέσα της δεκαετίας του '50 δημιούργησε ένα μουσικό τρίο. 

Μαζί με την Άννα Μαρία απέκτησαν μία κόρη της, Αλεσάντρα Μουσολίνι.

Εξελέγη ευρωβουλευτής για πρώτη φορά το 2004, όταν την ενέταξε στο ευρωψηφοδέλτιό του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με το κόμμα του «Φόρτσα Ιτάλια».

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Λόρεν: Καπελάκι στυλάτο, χαμόγελο, αληθινά σαρκώδη χείλη & υπερχειλίζουσα θηλυκότητα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η διαχρονική τελειότητα της Σοφία Λόρεν: Εφαρμοστό φουστάνι, μέση δαχτυλίδι & δερμάτινη ζώνη

Η εγγονή του Μουσολίνι είχε υπάρξει με μεγάλη επιτυχία λαγουδάκι του Playboy και την πρώτη φορά που εξελέγη, είχε δηλώσει ότι πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη στιγμή τη ζωή της, αφού επιστρέφει το όνομα Μουσολίνι στην πολιτική σκηνή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ