Αποκάλυψη από τον Νίκο Πλακιά για τον σταθμάρχη στα Τέμπη: «Ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα»

Ο πατέρας της Χρύσας, της Θώμης και θείος της Αναστασίας, Νίκος Πλακιάς έχασε τρία αγγελούδια στην τραγωδία στα Τέμπη

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του, Χρύσα και Θώμη και την ανιψιά του Αναστασία, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

Σε μια αδιανόητη αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Πλακιάς απαντά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Είπατε να ανάβουμε και κανένα κεράκι...» - «14 μήνες ακόμα μαζεύουμε πράγματα των παιδιών μας»

Η αποκάλυψη έγινε στο focus και ο γνωστός τρολ λογαριασμός "Πεν Νταλαούρα", ήταν ο πρώτος ανέβασε την είδηση στο Χ.


"Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο σταθμάρχης, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Αυτό δεν το είδε χθες η μονταζιέρα και τα ΜΜΕ προπαγάνδας του Μαξίμου;", γράφει, αναρτώντας και το βίντεο από τη συνέντευξη του Νίκου Πλακιά.

Διαβάστε ακόμα: «Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε» - Η κραυγή του πατέρα των διδύμων που χάθηκαν στα Τέμπη μαζί με την ξαδέλφη του (βίντεο)



Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρει πως αυτό που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για τη σιδηροδρομική τραγωδία ενώ όπως αποκαλύπτει υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, όπως ότι "ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο το μοιραίο βράδυ".

Διαβάστε ακόμα: Ευδοκία Τσαγκλή επιζήσασα από την τραγωδία στα Τέμπη: "Εξευτελιστικό να βλέπεις τη διαδικασία της συζήτησης στη Βουλή" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ