Ευδοκία Τσαγκλή επιζήσασα από την τραγωδία στα Τέμπη: "Εξευτελιστικό να βλέπεις τη διαδικασία της συζήτησης στη Βουλή" (βίντεο)

Η κοπέλα που επέζησε της τραγωδίας στα Τέμπη μίλησε για όσα είδε στη Βουλή

Από τα θεωρεία της Βουλής παρακολούθησε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας για την τραγωδία των Τεμπών, η Ευδοκία Τσαγκλή, η κοπέλα που επέζησε από τη σύγκρουση των τρένων.

Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" η Ευδοκία Τσαγκλή χαρακτήρισε, "εξευτελιστικό να βλέπεις τη διαδικασία της συζήτησης στη Βουλή για τα Τέμπη."

Διαβάστε ακόμα: Ευδοκία Τσαγκλή για την τραγωδία στα Τέμπη: ''Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά - Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα'' 

Όπως είπε παρακολούθησα τη διαδικασία και "θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη από τον κ. Καραμανλή που μπήκα μέσα σε αυτό το τρένο. Αφού ήταν ένας τόσο καλός υπουργός αναρωτιέμαι γιατί δεν είναι ακόμα υπουργός ο κ. Καραμανλής".


Ολοκληρώνοντας την τριήμερη διαδικασία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στους συγγενείς θυμάτων της εθνικής τραγωδίας, όπως αποκάλεσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα, και επιζήσαντες, κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονται στα θεωρεία της Βουλής, όπως διαπίστωσε.

Διαβάστε ακόμα: O Σταύρος Θεοδωράκης και η συγκλονιστική λεπτό προς λεπτό συζήτηση με την επιζήσασα Ευδοκία Τσαγκλή : "Έζησα κάτι σε κόλαση!"

«Στέκομαι με σεβασμό και ταπεινότητα απέναντι στη μνήμη των ανθρώπων που χάσαμε και στις οικογένειές τους. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να κάνουν τη θλίψη τους διαμαρτυρία. Μπορούν και να αδικούν την Πολιτεία», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω δεν έγινε καμία συγκάλυψη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ